Stoiximan Super League

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Πίντο

Στο τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Πίντο γύρισε το πόδι του και έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για 4-5 μέρες και να χάσει το αυριανό φιλικό με την Μπράουνσβάιγκ και πιθανότατα κι αυτό του Σαββάτου με την Κράσνονταρ. Τετ α τετ με τον Σισοκό είχε ο Φερέιρα, με σκοπό να του εξηγήσει τον τρόπο που θέλει να κινείται στο γήπεδο.

Στο τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Πίντο γύρισε το πόδι του και έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για 4-5 μέρες και να χάσει το αυριανό φιλικό με την Μπράουνσβάιγκ και πιθανότατα κι αυτό του Σαββάτου με την Κράσνονταρ.

Ο Πορτογάλος στόπερ σε μια φάση που αμυνόταν η ομάδα του δεν πάτησε σωστά και έπαθε τη ζημιά. Μετά την προπόνηση πήγε για ακτινογραφία στο νοσοκομείο του Σάλτσμπουργκ όπου έγιναν γνωστά και τα αποτελέσματα.

Τετ α τετ με τον Σισοκό είχε ο Φερέιρα, με σκοπό να του εξηγήσει τον τρόπο που θέλει να κινείται στο γήπεδο. Ο Αφρικανός έχει ποιότητα και ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να την χρησιμοποιήσει δημιουργικά.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με χαλάρωμα και συνεχίστηκε με ζέσταμα και τρέξιμο, ενώ στην συνέχεια χωρίστηκαν 9 εναντίον 9 σε τέσσερις μικρές εστίες, όπου δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία και στην κατοχή της μπάλας.

Οι δυο ομάδες ήταν οι εξής: Η πρώτη: Πίντο, Μπουμ, Βύντρα, Ιωαννίδης, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Λάζαρος, Τοτσέ και η δεύτερη: Λαγός, Βελάσκες, Γιούρκας, Σπυρό, Δώνης, Κουσίδης, Μαρίνος, Χουχούμης, Πετρόπουλος. Όλα τα λεφτά, πάντως, σε αυτό το δίτερμα ήταν ο συνδυασμός του Χριστοδουλόπουλου με τον Σπυρόπουλο, όπου χάθηκε η μπάλα και την εμφάνισε στα δίχτυα με προβολή ο Ζέκα.

*Ο Χαμίμπ Σο συνέχισε τη θεραπεία του και αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς σε περίπου δέκα μέρες.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x