Stoiximan Super League

Ενοχλήσεις ο Γκουλάν

Με ενοχλήσεις στο πόδι αποχώρησε από την πρωϊνή προπόνηση της Τετάρτης στον Ολυμπιακό ο Γκουλάν. Ο Σέρβος αμυντικός, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Αυστρία, σταμάτησε την εκγύμναση και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του έβαλε πάγο. Αργότερα αναμένεται να γίνει γνωστό εάν –τελικά- είναι κάτι ανησυχητικό που θα μπορέσει να του στερήσει την συμμετοχή του στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Με ενοχλήσεις στο πόδι αποχώρησε από την πρωϊνή προπόνηση της Τετάρτης στον Ολυμπιακό ο Γκουλάν. Ο Σέρβος αμυντικός, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Αυστρία, σταμάτησε την εκγύμναση και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του έβαλε πάγο.

Αργότερα αναμένεται να γίνει γνωστό εάν –τελικά- είναι κάτι ανησυχητικό που θα μπορέσει να του στερήσει την συμμετοχή του στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Απών από την προπόνηση των ερυθρολεύκων ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος σήμερα βρέθηκε στο Ινσμπρουγκ για να κάνει μαγνητική στο πόδι και να διαπιστωθεί η κατάσταση στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Όμοια, χορτάρι δεν πάτησε και σήμερα ο Ζαραδούκας. Ο ακραίος αμυντικός έμεινε στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που κάνει.

Η σημερινή προπόνηση ήταν αρκετά δυνατή με τον προπονητή του Ολυμπιακού να ανεβάσει επίπεδο δυσκολίας για τους παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x