Stoiximan Super League

Έπιασαν δουλειά οι Νέοι του Άρη

Άλλη μια χρονιά με βλέψεις και διάθεση για δουλειά ξεκίνησε στη δεύτερη ομάδα του Άρη, η οποία συγκεντρώθηκε σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Νίκος Πασσιαλής περιμένει να δει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στους «άνδρες» για να διαμορφώσει το ρόστερ της νέα σεζόν, ωστόσο άσχετα από αυτή τη διαδικασία, ο στόχος παραμένει η ανάδειξη του επόμενου Γιαννιώτα και Κατίδη.

Άλλη μια χρονιά με βλέψεις και διάθεση για δουλειά ξεκίνησε στη δεύτερη ομάδα του Άρη, η οποία συγκεντρώθηκε σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Νίκος Πασσιαλής περιμένει να δει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στους «άνδρες» για να διαμορφώσει το ρόστερ της νέα σεζόν, ωστόσο άσχετα από αυτή τη διαδικασία, ο στόχος παραμένει η ανάδειξη του επόμενου Γιαννιώτα και Κατίδη.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ξεκινάμε να κτίσουμε μία νέα ομάδα, σχεδόν από το μηδέν. Αυτή την στιγμή έχουμε ορισμένα παιδιά με τα οποία θα ξεκινήσουμε προετοιμασία και στην συνέχεια θα προσθέσουμε παιδιά από την Κ17 και φυσικά όσα παιδιά δεν επιλεγούν για την πρώτη ομάδα από τον κ. Κατσαβάκη. Στόχος μας και φέτος είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά για την πρώτη ομάδα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να γίνουν σωστές επιλογές και μακάρι στο τέλος για μία ακόμα χρονιά να έχουμε την ικανοποίηση της προώθησης νέων παιδιών στην επαγγελματική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x