Stoiximan Super League

Συγγνώμη επειδή… άργησε να βοηθήσει την ΑΕΚ!

Λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά το συναίσθημα περισσεύει στην ΑΕΚ! Την ώρα λοιπόν που (νυν και πρώην) μέτοχοι συνεισφέρουν μόνο… την αγάπη τους στην προσπάθεια να μείνει όρθια, ο κόσμος συνεχίζει να τους δίνει αφορμές για να νιώθουν αμήχανα. Έτσι, μετά τον 72χρονο ΑΕΚτζή από την Κρήτη που απέστειλε το αντίτιμο του διαρκείας του και ζήτησε να δοθεί σε άλλον οπαδό και τον «Ενωσίτη» που έστειλε 60 δολάρια από την… Καλιφόρνια, μια ακόμα χειρονομία «σκλάβωσε» τον Θωμά Μαύρο.

Λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά το συναίσθημα περισσεύει στην ΑΕΚ!

Την ώρα λοιπόν που (νυν και πρώην) μέτοχοι συνεισφέρουν μόνο… την αγάπη τους στην προσπάθεια να μείνει όρθια, ο κόσμος συνεχίζει να τους δίνει αφορμές για να νιώθουν αμήχανα.

Έτσι, μετά τον 72χρονο ΑΕΚτζή από την Κρήτη που απέστειλε το αντίτιμο του διαρκείας του και ζήτησε να δοθεί σε άλλον οπαδό και τον «Ενωσίτη» που έστειλε 60 δολάρια από την… Καλιφόρνια, μια ακόμα χειρονομία «σκλάβωσε» τον Θωμά Μαύρο.

Σε γράμμα λοιπόν που απευθυνόταν στον ίδιο και έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, ένας φίλος της ΑΕΚ (που θέλησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του) ζήτησε συγγνώμη -όχι επειδή δεν ενίσχυσε οικονομικά την ομάδα, αλλά επειδή άργησε να το κάνει!

Συγκεκριμένα η επιστολή ανέφερε

«Αγαπητέ Θ(ε)ωμά,

Καταρχήν σ' ευχαριστώ για την πρωτοβουλία σου, αυτή τη δυσκολότερη ώρα απ' όλες για την αγαπημένη μας ΕΝΩΣΗ.

Συγγνώμη που καθυστέρησα να συμμετάσχω σ' αυτή σου την προσπάθεια, αλλά οι καιροί δύσκολοι κλπ. Τώρα που μπορώ, στέλνω το ευτελές ποσό των 300 ευρώ για την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Δυστυχώς δεν έχω περισσότερες δυνάμεις, αλλά αυτά τα λίγα που μπορώ προτιμώ να τα αποστείλω μετρητά τώρα. Εξάλλου η ομάδα τα χρειαζόταν ΧΘΕΣ. Και πάλι ευχαριστώ και συγγνώμη για την καθυστέρηση.

ΥΓ: Παρακαλώ θα ήθελα να παραμείνω ανώνυμος.

Κερατσίνι»


Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x