Stoiximan Super League

Έφτασαν Αυστρία οι Αλαφούζος, Ελευθεράκης

Δεν χάνει ευκαιρία για να δείξει πως θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος. Και το απέδειξε ξανά το απόγευμα της Παρασκευής, που έφτασε στο Σάλτσμπουργκ που προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας, Κώστα Ελευθεράκη. Ο Mr ΣΚΑΪ θα παρακολουθήσει το Σαββατιάτικο φιλικό του «τριφυλλιού» και θα παραθέσει γεύμα στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου ώστε να γνωρίσει και τους νέους παίκτες, ενώ ομιλία θα έχει μαζί τους και ο κ.Ελευθεράκης για κάποιες εκκρεμότητες.

Δεν χάνει ευκαιρία για να δείξει πως θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος.

Και το απέδειξε ξανά το απόγευμα της Παρασκευής, που έφτασε στο Σάλτσμπουργκ που προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας, Κώστα Ελευθεράκη.

Ο Mr ΣΚΑΪ θα παρακολουθήσει το Σαββατιάτικο φιλικό του «τριφυλλιού» και θα παραθέσει γεύμα στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου ώστε να γνωρίσει και τους νέους παίκτες, ενώ ομιλία θα έχει μαζί τους και ο κ.Ελευθεράκης για κάποιες εκκρεμότητες.

Οι οποίες αφορούν τις απολαβές κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά και ενδεχομένως την αποδέσμευση κάποιων άλλων. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης παρά την καλή απόδοσή του στο πρώτο φιλικό, δεν είναι στα πλάνα του Φερέιρα, ο οποίος για δεξί μπακ έχει στο μυαλό του τους Μαρίνο και Βύντρα. Παρόλα αυτά, εάν δείξει κι αύριο τόσο καλή εικόνα, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Ακόμη ένας «πράσινος» που δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, είναι ο Ιωαννίδης. Ίσως γίνει και μαζί του μία συζήτηση.

Επίσης, μεγάλα ποσά, παίρνουν οι Βιτόλο (650.000€ καθαρά), Βύντρα (600.000€ καθαρά) και Τοτσέ (450.000€ καθαρά). Και στον Παναθηναϊκό μπορεί να μην βιάζονται να τους προτείνουν μείωση, αλλά κανείς δεν αποκλείει ότι μπορεί να γίνει μία συζήτηση. Πάντως η λογική λέει, πως πρώτα θα γίνουν τα προκριματικά και στη συνέχεια οι συζητήσεις για… ψαλίδια σε ετήσιες απολαβές.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x