Stoiximan Super League

Χωρίς αμυντικούς ο ΠΑΟ…

Χωρίς καθαρό κεντρικό αμυντικό κινδυνεύει να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους. Το «τριφύλλι» το Σάββατο αντιμετωπίζει την ρωσική Κράσνονταρ και οι κεντρικοί του αμυντικοί, για πολλούς και διάφορους λόγους, ενδεχομένως να απουσιάζουν όλοι.

Χωρίς καθαρό κεντρικό αμυντικό κινδυνεύει να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους.

Το «τριφύλλι» το Σάββατο αντιμετωπίζει την ρωσική Κράσνονταρ και οι κεντρικοί του αμυντικοί, για πολλούς και διάφορους λόγους, ενδεχομένως να απουσιάζουν όλοι.

Αφού ο Μπουμσόνγκ λόγω του σφιξίματος στη γάμπα δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή, ο Βελάσκες ένιωσε βαρύ το πόδι του και δεν συμμετείχε ούτε αυτός στο πρόγραμμα του Φερέιρα, ο Πίντο πονάει ακόμη από το διάστρεμμα που έχει και ο Τριανταφυλλόπουλος απουσιάζει με την Εθνική Νέων! Από την απογευματινή προπόνηση απείχε και ο Σο που ταλαιπωρείται από την θλάση, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις ενδυνάμωσης και παιχνίδι 8v8 με περιορισμούς και έμφαση στην τακτική.

Όσον αφορά την διάταξη του «τριφυλλιού» στο αυριανό παιχνίδι με την Κράσνονταρ, δεδομένων των αρκετών απουσιών, η πιθανότερη σύνθεση είναι η εξής. Κάτω από τα δοκάρια ίσως προτιμηθεί ο Κοτσόλης αντί του Καρνέζη ώστε να μοιραστεί ο χρόνος. Στην άμυνα, ο Μαρίνος προπονήθηκε κανονικά και είναι το φαβορί για την δεξιά πλευρά, ενώ στα αριστερά ο Σπυρόπουλος θα ξεκινήσει βασικός. Στο κέντρο της άμυνας, ο Βύντρα είναι σίγουρος ενώ αν δεν προλάβει ο Βελάσκες, ο Φερέιρα θα πρέπει να κάνει κάποια αλχημεία…

Στο κέντρο, οι Βιτόλο-Λαγός όπως έδειξαν από το πρώτο φιλικό έχουν καλή χημεία και θα αγωνιστούν και πάλι μαζί και μπροστά τους θα έχουν τους Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης μάλλον θα είναι ο Πετρόπουλος αντί του Τοτσέ, αφού ο Έλληνας διεθνής δείχνει σε καλή κατάσταση.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x