Stoiximan Super League

Οι δοκιμές του Ζαρντίμ

Μερικές ώρες πριν το πρώτο δείγμα γραφής του φετινού Ολυμπιακού και το φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας (19:00, Novasports 1, sport-fm.gr) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εκμεταλλεύτηκε την πρωινή προπόνηση για να δοκιμάσει κάποια πράγματα. Ποιες οι ενδεκάδες που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός, οι αλλαγές που έκανε στην διάρκεια του προγράμματος και πως εξελίσσεται η πορεία της αποθεραπείας των τραυματιών.

Μερικές ώρες πριν το πρώτο δείγμα γραφής του φετινού Ολυμπιακού και το φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας (19:00, Novasports 1, sport-fm.gr) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εκμεταλλεύτηκε την πρωινή προπόνηση για να δοκιμάσει κάποια πράγματα.

Ποιες οι ενδεκάδες που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός, οι αλλαγές που έκανε στην διάρκεια του προγράμματος και πως εξελίσσεται η πορεία της αποθεραπείας των τραυματιών.

Αναλυτικά:

Ένατη ημέρα προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Άχενκιρχ της Αυστρίας σήμερα. Το πρωί του Σαββάτου βρήκε τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, όπου γυμνάστηκαν, πριν από το προγραμματισμένο για το απόγευμα (18:00 τοπική, 19:00 Ελλάδας) πρώτο φιλικό της σεζόν με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Νταβίδ Φουστέρ, καθώς και ο Νίκολα Γκούλαν έμειναν στο ξενοδοχείο, όπου και συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Ο Άριελ Ιμπαγάσα, μαζί με τον Γιάννη Ζαραδούκα, από την άλλη, έδωσαν κανονικά το παρών στο γήπεδο, συνεχίζοντας το ατομικό τους πρόγραμμα.

Η προπόνηση άρχισε, ως είθισται, με ζέσταμα. Τρέξιμο, διατάσεις και «κορόιδο» για αρχή και εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην ταχύτητα, κάνοντας σπριντάκια. Χωρίς ιδιαίτερη ένταση, όμως, αφού από τη συνεχόμενη βροχόπτωση το γήπεδο ήταν αρκετά «βαρύ».

Ακολούθως, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, προκειμένου να δουλέψουν με δίτερμα. Η βροχή, σε εκείνο το σημείο δυνάμωσε. Οι «μπλε» αποτελούνταν από τους Κάρολ, Μανωλά, Σιόβα, Ντιελνά, Παπάζογλου, Φέισα, Τάτο, Χαβίτο, Σουμπίνιο, Αμπντούν, Τζεμπούρ. Οι «κόκκινοι» αποτελούνταν από τους Μέγιερι (μαζί ήταν και ο Δασκαλάκης), Ποτουρίδης, Μοδέστο, Καραγκούνης, Βλαχοδήμος, Ντιόγκο, Πάντελιτς.

Οι συνθέσεις, στη συνέχεια άλλαξαν. Με τους «μπλε» ήταν οι Κάρολ, Παπάζογλου, Σιόβας, Καραγκούνης, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Φέισα, Αμπντούν, Βλαχοδήμος, Ντιόγκο, Πάντελιτς. Οι «κόκκινοι» αποτελούνταν από τους Δασκαλάκη, Χαβίτο, Μανωλά, Ντιελνά, Τάτο, Τζιμπούρ και Σουμπίνιο.

Στη συνέχεια οι ομάδες παρέμειναν στο ένα τέρμα και δούλεψαν στις στημένες φάσεις. Αμυντική και επιθετική λειτουργία και κυρίως την αντίδραση εκείνων που αμύνονταν. Άλλαξαν αρκετές φορές σύνθεση, ενώ αμέσως μετά η προπόνηση ολοκληρώθηκε.

Πλέον, μπροστά υπάρχει το απογευματινό φιλικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας, στο γήπεδο του Σβατς. Το πρώτο «τεστ» του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x