Stoiximan Super League

«Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Στην ανάγκη να είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε μετά την φιλική ήττα από την Κράσνονταρ, ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Στην ανάγκη να είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε μετά την φιλική ήττα από την Κράσνονταρ, ο Νίκος Σπυρόπουλος.

«Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε κάπως βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο, τα φιλικά είναι για να βγάζουμε συμπεράσματα και να έχουμε ρυθμό. Πιστεύω στα επόμενα φιλικά να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι το τέλος της προετοιμασίας για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο προκριματικό παιχνίδι», τόνισε ο Σπυρόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε αν κατά την γνώμη του οι "πράσινοι" θα είναι έτοιμοι τότε, σχολίασε: «Θεωρώ ότι υπάρχει χρόνος να προσαρμοστούν και τα καινούργια παιδιά στα νέα δεδομένα και τα παιχνίδια της ομάδας και ότι στο τέλος θα παρουσιατούμε έτοιμοι».

Για την παραμονή του για έναν χρόνο..

«Είχα πει και στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς ότι θέλω να μείνω στην ομάδα και τελικά έγινε πραγματικότητα. Δεν θα έλεγα ότι προσπαθώ να δώσω απαντήσεις, προσπαθώ να δουλεύω και μακάρι να είναι η καλύτερη χρονιά μου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Για την προετοιμασία της ομάδας και αν υπάρχει διαφορά;

«Δουλεύουμε πολύ στο κομμάτι της τακτικής, για να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά στις απαιτήσεις του προπονητή και εμείς οι παλιότεροι να μάθουμε καλύτερα τι μας ζητάει».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν νιώθει... δάσκαλος με τόσα νέα παιδιά στην ομάδα, ο ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού, απάντησε:

«Δεν αισθάνομαι ως δάσκαλος, προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ τα νέα παιδιά για να πηγαίνουν καλά και να εξελίσσονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x