Stoiximan Super League

Σε καλό δρόμο του Γκρέκο

Ο Λεάντρο Γκρέκο ενδέχεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Οι συζητήσεις των Πειραιωτών με την Ρόμα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αν και υπάρχει ένα πρόβλημα στα «θέλω» των δύο συλλόγων. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 26χρονο χαφ (με οψιόν αγοράς), ενώ οι Ιταλοί θέλουν να τον πουλήσουν έναντι 750.000 ευρώ για να εξοικονομήσουν χρήματα για τις δικές τους υποθέσεις. Στο προσκήνιο ξανά του Ρουίς.

Ο Λεάντρο Γκρέκο ενδέχεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Οι συζητήσεις των Πειραιωτών με τη διοίκηση της Ρόμα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αν και υπάρχει ένα πρόβλημα στα «θέλω» των δύο συλλόγων.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 26χρονο χαφ (με οψιόν αγοράς), ενώ οι Ιταλοί θέλουν να τον πουλήσουν έναντι 750.000 ευρώ για να εξοικονομήσουν χρήματα για τις δικές τους υποθέσεις.

Αυτό είναι το θέμα στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων, όμως υπάρχει η εκτίμηση ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή».

Στην Ιταλία γράφουν ότι η λύση μπορεί να βρεθεί με ένα ενοίκιο, να δώσει δηλαδή ένα ποσό ο Ολυμπιακός που θα αφαιρεθεί του χρόνου, αν αποφασίσει να τον αγοράσει.

Ο Γκρέκο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα για τις λεπτομέρειες που αφορούν την μεταγραφή του.

Ίσως την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Ο Ιταλός μέσος προπονείται κανονικά στους «τζιαλορόσι» και ο Ζντένεκ Ζέμαν δείχνει να τον υπολογίζει κανονικά, αφού χθες επρόκειτο να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που είχε η ομάδα του με την Τούρνου Σεβέριν και αποφασίστηκε για να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Επανέρχεται του Ρουίς

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί εκ νέου με την περίπτωση του Άλαν Ρουίς. Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι δεν έχει τελειώσει το θέμα και δεν αποκλείεται ο μάνατζερ του 18χρονου μεσοεπιθετικού, Φερνάντο Κοσεντίνο, να έχει φέρει στα δεδομένα που είχε συμφωνήσει με τους Πειραιώτες τη μεταγραφή.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί και στην πράξη, τότε η μεταγραφή θα προχωρήσει και οι Πειραιώτες θα πάρουν τον νεαρό παίκτη. Και φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί, διότι στην Αργεντινή τόνιζαν ότι ο Αργεντινός άσος της Χιμνάσια λα Πλάτα θα μετακομίσει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x