Stoiximan Super League

Χουχούμης: «Βγήκε η δουλειά»

Ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε ο Διαμαντής Χουχούμης, μετά το τέλος του φιλικού με την Αλ Γιαΐς (1-0). Ο νεαρός μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στις έως τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία, ενώ απέδωσε στην δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις την βελτίωση που έδειξε η ομάδα του στο σημερινό ματς.

Ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε ο Διαμαντής Χουχούμης, μετά το τέλος του φιλικού με την Αλ Γιαΐς (1-0).

Ο νεαρός μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στις έως τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία, ενώ απέδωσε στην δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις την βελτίωση που έδειξε η ομάδα του στο σημερινό ματς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ τον κύριο Φερέιρα που με εμπιστεύτηκε και με χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε», τόνισε ο 18χρονος και μίλησε για την τοποθέτησή του στα χαφ στο φιλικό με την Αλ Γιαΐς:

«Ναι προσπαθώ να προσαρμοστώ στις συνθήκες και όπου μου πει ο προπονητής να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Έχω παίξει ξανά ως αριστερό χαφ και δεν μου φάνηκε περίεργο».

Σχετικά με την προετοιμασία τόνισε: «Σίγουρα είναι άλλες οι απαιτήσεις. Χρειάζεται πολλή δουλειά στην πρώτη ομάδα. Δεν έχει καμία σχέση με την προετοιμασία που κάναμε στους νέους. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βγει κάτι καλό στο γήπεδο».

Τέλος, αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι ανέφερε: «Άλλαξε η τακτική μας. Ήμασταν και λίγο πιο ξεκούραστοι αλλά κυρίως άλλαξε η τακτική που δουλέψαμε και όλη η δουλειά που κάναμε τις δύο τελευταίες βδομάδες βγήκε στο παιχνίδι και πιστεύω να βγει και στο επόμενο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x