Stoiximan Super League

Μαρίνος: «Σημαντικό να παίξουμε Ευρώπη»

Την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έθεσε ως πρωταρχικό στόχο του Παναθηναϊκού για την νέα σεζόν ο Στέργος Μαρίνος σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο 25χρονος πολυθεσίτης άσος του «τριφυλλιού» μίλησε επίσης για την προετοιμασία της ομάδας του, ενώ υποστήριξε ότι φέτος θα πρέπει να δείξουν την διάρκεια που δεν είχαν την περασμένη σεζόν καθ' όλη την διάρκεια της περιόδου.

Την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έθεσε ως πρωταρχικό στόχο του Παναθηναϊκού για την νέα σεζόν ο Στέργος Μαρίνος σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο 25χρονος πολυθεσίτης άσος του «τριφυλλιού»μίλησε επίσης για την προετοιμασία της ομάδας του ενώ υποστήριξε ότι φέτος θα πρέπει να δείξουν την διάρκεια που δεν είχαν την περασμένη σεζόν καθ' όλη την διάρκεια της περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέργου Μαρίνου:

Ο Παναθηναϊκός έδειξε καλύτερο πρόσωπο κόντρα την Ελ Γιαϊς σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Τι άλλαξε αυτή τη φορά;

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο που έχουμε κάνει, όσο βρισκόμαστε στην Αυστρία. Νομίζω ότι μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, κρατήσαμε την μπάλα και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο ημίχρονο και ήμασταν αρκετά απειλητικοί. Δεν υπήρχε μυστικό για την απόδοση μας... Απλά κρατήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουμε ευκαιρίες και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε αυτό, γιατί είχαμε διαφορετικό σύστημα, παίξαμε με μόνο δύο παίκτες στο κέντρο και δυσκολευτήκαμε αρκετά, γιατί έκαναν την υπεραριθμία, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και η κούραση»

Εκτιμάς πως υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα στην δημιουργία και το τελείωμα των φάσεων;

«Αυτό θα φανεί στη διάρκεια των επίσημων παιχνιδιών. Σίγουρα στα φιλικά παιχνίδια βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε 100 % σίγουροι. Στην πορεία θα έρθουν και άλλοι παίκτες, έχουμε πολλές απουσίες, αρκετοί παίκτες παίζουν ενενηντάλεπτα και η κούραση παίζει σημαντικό ρόλο. Πριν τον φιλικό αγώνα (το πρωί) είχαμε προπόνηση...Δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα»

Τι γεύση σου άφησε η κλήρωση του πρωταθλήματος;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις. Είναι τριάντα παιχνίδια, θα παίξουμε με όλες τις ομάδες από δύο φορές... Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση και να έχουμε τη διάρκεια, που δεν είχαμε την περσινή σεζόν. Τουλάχιστον στις τελευταίες αγωνιστικές...Πέρυσι κρατήσαμε για 23-24 αγωνιστικές την πρώτη θέση, αλλά μετά δεν μπορέσαμε... Ελπίζω εφέτος να είναι διαφορετικά»

Ενόψει της κλήρωσης των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο; Πολλοί λένε για την Μάδεργουελ...

«Όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο είναι αρκετά καλές. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση εκείνη την ημέρα και να περάσουμε τουλάχιστον στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και για λόγους επιβίωσης. Αυτό είναι ο πρωταρχικός στόχος. Φυσικά θέλουμε να προκριθούμε και για το πρεστίζ της ομάδας, όμως υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να περάσουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x