Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει αύριο για Γκρέκο και…

…για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού! Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει συνάντηση με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην οποία θα συζητηθεί η μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ. Πρώτο στη λίστα, αυτό του Γκρέκο, με τους ερυθρόλευκους να παραμένουν σε συζητήσεις με τη Ρόμα, και να αποφασίζουν την στάση που κρατήσουν. Διαβάστε τι λένε στην ΠΑΕ για τον Ιταλό μέσο και τα άλλα μεταγραφικά ζητήματα.

…για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού! Όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει συνάντηση με τους υπεύθυνους της ομάδας, στην οποία θα πέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σε αυτή ο Πορτογάλος τεχνικός θα μιλήσει για όλα τα ζητήματα με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς με στόχο να υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις για τους παίκτες που θα κινηθούν οι ερυθρόλευκοι.

Όπως επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό το πρώτο ζήτημα θα είναι η απόκτηση του Γκρέκο… Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τον Ιταλό άσο στο ρόστερ τους αλλά παίζει ρόλο η αλλαγή της στάσης της Ρόμα από αυτή που είχε στην αρχή και πλέον προσπαθεί να τον πουλήσει.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις συζητήσεις με τους διοικούντες την ιταλική ομάδα αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια διαφοροποίηση… Αύριο θα συζητηθούν τα υπέρ και τα κατά της υπόθεσης «Γκρέκο» και ανάλογα να αποφασιστεί ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως ο Γκρέκο δεν είναι ο μόνος παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι και βρίσκεται ανάμεσα στα «θέλω» του Λεονάρντο Ζαρντίμ. «Στη θέση του δεν είναι ο μόνος», αναφέρουν άτομα της ΠΑΕ για το ζήτημα.

Τα άλλα μεταγραφικά ζητήματα
Ένας από τους στόχους είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός. Ωστόσο, μέχρι και αυτή την ώρα οι πληροφορίες που φτάνουν από τον Ολυμπιακό δεν… προδιαθέτουν για κάποια εξέλιξη. Αυτή την στιγμή υπάρχει στασιμότητα στο θέμα της απόκτησης κάποιου αμυντικού. Για τον Άλβες η επιθυμία υπάρχει αλλά τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια που καθιστούν απαγορευτική κάθε σκέψη που μπορεί να γίνει για τον Πορτογάλο.

Κανένα ζήτημα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή για τους Γιαννιώτα, Σούσο και Ρουίς. Στην περίπτωση του τελευταίου οι ερυθρόλευκοι είχαν κινηθεί αλλά οι μάνατζερ του παίκτη άλλαξαν τα «θέλω» τους με αποτέλεσμα να αλλάξει στάση και ο Ολυμπιακός.

Θέμα για την απόκτηση Ορμπάιθ δεν υπάρχει καθώς, ο Ζαρντίμ επιθυμεί έναν παίκτη με άλλα χαρακτηριστικά από αυτά του Βάσκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x