Stoiximan Super League

Μέλος και ο «Βγενό»

Λίγα λεπτά μετά από τις υπογραφές και την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στη «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ήρθε και η πρώτη δυναμική εγγραφή! Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, έγινε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα.

Λίγα λεπτά μετά από τις υπογραφές και την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στη «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ήρθε και η πρώτη δυναμική εγγραφή!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, έγινε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα.

Θυμίζουμε ότι υπήρχαν φήμες για είσοδο του στο σωματείο, καταβάλλοντας –μάλιστα- και περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή, τα χρήματα που είχε βάλει στα ταμεία της ομάδας πριν τη διάλυση του Διοικητικού Συμβουλίου. Το ποσό που έχει καταβάλει ο κ.Βγενόπουλος στη «Συμμαχία» δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη…

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος ενεγράφη σήμερα ως μέλος στην «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Σχετική ανακοίνωσε εξέδωσε και η Παναθηναϊκή Συμμαχία...

Λίγα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ο Ανδρέας Βγενόπουλος έγινε κι αυτός μέλος στο Σωματείο. Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ έστειλε μέσω φαξ τη συμμετοχή του στη νέα προσπάθεια, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό την οικονομική του συμβολή προς το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ευχαριστεί τον κ. Βγενόπουλο για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, όπως φυσικά και οποιονδήποτε άλλο έχει
συνδράμει οικονομικά στην επιχείρηση για τη σωτηρία του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x