Stoiximan Super League

Υπόκλιση στον ΑΕΚτζή παππού!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (που επίσης ήταν ΑΕΚτζής) έλεγε «τι 30, τι 40, τι 50». Στην περίπτωση της «Ένωσης» όμως η διάρκεια δράσης του… μικροβίου φαίνεται πως κρατά πολύ περισσότερο! Ένας 92χρονος παππούς λοιπόν έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ, εξηγώντας πως δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο, αλλά θέλει να πάρει διαρκείας ώστε να βοηθήσει την ομάδα και να έχει την ψευδαίσθηση -όπως εξήγησε- πως θα είναι δίπλα της!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (που επίσης ήταν ΑΕΚτζής) έλεγε «τι 30, τι 40, τι 50».

Στην περίπτωση της «Ένωσης» όμως η διάρκεια δράσης του… μικροβίου φαίνεται πως κρατά πολύ περισσότερο!

Ένας 92χρονος παππούς λοιπόν έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ, εξηγώντας πως δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο, αλλά θέλει να πάρει διαρκείας ώστε να βοηθήσει την ομάδα και να έχει την ψευδαίσθηση -όπως εξήγησε- πως θα είναι δίπλα της!

Ο κ. Βασίλειος Διαμαντής απέδωσε την κίνησή του «στην αγάπη, τη νοσταλγία και τη στήριξη στην ομάδα» και την πρόσθεσε σε άλλες φετινές (όπως του 72χρονου που έστειλε το αντίτιμο του διαρκείας και ζήτησε να δοθεί σε άλλο φίλαθλο, του Ελληνοαμερικανού που έστειλε 60 δολάρια από την Καλιφόρνια κι εκείνου που έστειλε 300 ευρώ ζητώντας συγγνώμη που δεν βοήθησε νωρίτερα) οι οποίες συγκίνησαν με την ανιδιοτελή αγάπη τους για την ΑΕΚ.


Αναλυτικά η επιστολή του κ. Διαμαντή

«Λέγομαι Διαμαντής Βασίλειος, γεννήθηκα το 1920. Είμαι φίλαθλος γενικά, αλλά… οπαδός της ΑΕΚ. Θέλω, παρόλα τα 92 μου χρόνια, να παρακολουθώ και να στηρίζω την ομάδα μου.

Δυστυχώς τα προβλήματα της ηλικίας μου και υγείας μου με αναγκάζουν να βρίσκομαι διαρκώς στο σπίτι μου. Όμως, ενημερώνομαι για τα προβλήματα της ομάδας μου, η οποία στην μακρόχρονη πορεία της μου έδωσε τόσες πολλές συγκινήσεις.

Ήμουν μικρό παιδάκι όταν απέκτησε γήπεδο και πήγα σχεδόν από τους πρώτους. Ο πατέρας μου ταξίδευε στην Κωνσταντινούπολη και μας είχε μεταδώσει τη φλόγα της νεοδημιουργημένης ομάδας.

Για τους λόγους της αγάπης μου, της νοσταλγίας μου και της στήριξής μου στην ομάδα ζητώ να αγοράσω ένα εισιτήριο διαρκείας για να έχω την ψευδαίσθηση ότι είμαι “παρών”!!!

Ο υπέργηρος φίλαθλος.

Με εκτίμηση Διαμαντής Βασίλειος»


Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x