Stoiximan Super League

Σε εξέλιξη το ραντεβού Καραγκούνη-Ελευθεράκη

Το αργότερο αύριο, θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Αφού αυτή τη στιγμή, ο τεχνικός σύμβουλος του «τριφυλλιού», Κώστας Ελευθεράκης συζητάει με τον «τυπάρα». Μοιρασμένες οι πιθανότητες παραμονής του διεθνή μέσου.

Το αργότερο αύριο, θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό.

Αφού αυτή τη στιγμή, ο τεχνικός σύμβουλος του «τριφυλλιού», Κώστας Ελευθεράκης συζητάει με τον «τυπάρα».

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού ο διεθνής μέσος, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις οικονομικές απολαβές που του προσφέρουν κι ας είναι μειωμένες, αφού η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό είναι αδιαμφισβήτητη.

Το «θέμα» του «Κάρα» είναι ο χρόνος συμμετοχής. Πέρυσι, ο «τυπάρας» δεν υπολογίζονταν σχεδόν καθόλου από τον Φερέιρα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αφού απέδειξε και στο euro, πως μπορεί να προσφέρει. Είναι δεδομένο πως ο διεθνής μέσος λατρεύει τον Παναθηναϊκό και θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους «πράσινους» αλλά με τον τρόπο που ονειρεύεται και όχι στην… ναφθαλίνη. Εάν ο «τυπάρας» δεν είναι στα πλάνα του Φερέιρα έστω και ως εναλλακτική λύση, αλλά υπολογίζεται όπως και την περσινή χρονιά, τότε δεν θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Βέβαια, κι από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Ελευθεράκης πριν καν αρχίσει η σεζόν, δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι αγωνίστικό, αφού κανείς δεν ξέρει πως θα κυλήσει η χρονιά. Για αυτό και υπάρχει αυτό το μπέρδεμα. Πάντως, ομάδα που καλοβλέπει και ο «τυπάρας» αλλά και αυτή τον παίκτη, ενδεχομένως να υπάρχει. Αφού ο Ατρόμητος, είναι στην Αθήνα που ο Καραγκούνης μένει με την οικογένεια του και δεν χρειάζεται καν να μετακομίσει και επιπροσθέτως, παίζει και στην Ευρώπη… Περισσότερα βέβαια, θα γίνουν γνωστά αργότερα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x