Stoiximan Super League

Πώς έγινε το «deal» για τον Σταφυλίδη

Στον Πολ Κουτσολιάκο πιστώνεται η επιτυχία του deal του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Κώστα Σταφυλίδη την Λεβερκούζεν, όπως γράφει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay. Ο γνωστός Έλληνας μάνατζερ ήρθε σε επικοινωνία με τον Ρούντι Φέλερ, ο οποίος είναι ο απόλυτος άρχων στην γερμανική ομάδα και έδωσε το «ΟΚ» για την απόκτηση του νεαρού οπισθοφύλακα.

Στον Πολ Κουτσολιάκο πιστώνεται η επιτυχία του deal του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Κώστα Σταφυλίδη την Λεβερκούζεν, όπως γράφει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Ο γνωστός Έλληνας μάνατζερ ήρθε σε επικοινωνία με τον Ρούντι Φέλερ, ο οποίος είναι ο απόλυτος άρχων στην γερμανική ομάδα και έδωσε το «ΟΚ» για την απόκτηση του νεαρού οπισθοφύλακα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι όλα αυτά έγιναν χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο εκπρόσωπος του παίκτη (Θεόφιλος Καρασαββίδης), ούτε καν ο 19χρονος μπακ, για την υπόθεση.

Η μόνη που ήξερε τι συνέβαινε όλες αυτές τις μέρες ήταν η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά». Όταν οι Γερμανοί είπαν πως θέλουν να πάρουν τον Σταφυλίδη, άνθρωπος της ομάδας τον συνόδευσε στο Λεβερκούζεν για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (για τα επόμενα 5 χρόνια θα πάρει 2,2 εκατ. ευρώ).

Η Μπάγερ πληρώνει 1,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ άμεσα και καλύπτει τη ρήτρα του παίκτη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζήτησε και θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή γι' ακόμη μία χρονιά στο ρόστερ του, ενώ μέσα στη συμφωνία η ΠΑΕ πέτυχε να βάλει και ένα ποσοστό 10% ως μεταπώληση για ποσά άνω του 1,5 εκατομμυρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x