Stoiximan Super League

Περιμένει τον Χαριστέα

Την απάντηση του Άγγελου Χαριστέα περιμένουν εντός της ημέρας (ή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη) στον Άρη. Οι «κίτρινοι» αναθέρμαναν το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα επιθετικό, καθώς η προσπάθειά του να βρει ομάδα στο εξωτερικό δεν τελεσφόρησε και ελπίζουν να τον πείσουν να επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τι έγινε στην πρωινή προπόνηση. Πότε ενσωματώνεται ο Κατίδης.

Την απάντηση του Άγγελου Χαριστέα περιμένουν εντός της ημέρας (ή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη) στον Άρη. Οι «κίτρινοι» αναθέρμαναν το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα επιθετικό, καθώς η προσπάθειά του να βρει ομάδα στο εξωτερικό δεν τελεσφόρησε και ελπίζουν να τον πείσουν να επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Χθες το βράδυ ο Αλέκος Κατσιαούνης και ο Σταύρος Λαμπριάκος είχαν συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα. Του μετέφεραν πως έχει η κατάσταση, του κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση -προσαρμοσμένη στα νέα οικονομικά δεδομένα της εποχής- και του εξήγησαν πόσο πολύ θέλουν να βασιστεί πάνω του η νέα ομάδα που δημιουργεί ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Έλληνας επιθετικός συζήτησε σε καλό κλίμα την πιθανότητα επανένταξης μετά από χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε και δεσμεύτηκε να απαντήσει σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι.

* Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη επί ιταλικού εδάφους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσουκάνης λόγω ενοχλήσεων στην μέση, ενώ ξεχωριστά προγράμματα ακολούθησαν επίσης οι Γιαννιώτας, Παπαστεριανός. Πριν την απογευματινή προπόνηση ο Κατσαβάκης θα κάνει… θεωρία μέσω DVD στους παίκτες του και στις 19:00 (18:00 τοπική ώρα) θα περάσουν στην πράξη.

** Την Πέμπτη αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του Άρη και ο Γιώργος Κατίδης. Παρόλο που ακόμη δεν έχει εκδοθεί η απόφαση για την προσφυγή που έχει καταθέσει ο 19χρονος χαφ, θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να μην μείνει πίσω. Αύριο αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x