Stoiximan Super League

Οι γιατροί «έκοψαν» τον Παυλή

Σε κάθε άλλο παρά αγωνιστικούς λόγους αποδίδεται το «κόψιμο» του Μιχάλη Παυλή από την αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στην Αγγλία. Ο νεαρός επιθετικός ικανοποίησε απόλυτα τον Βαγγέλη Βλάχο στις προπονήσεις, ωστόσο η άρνηση του ιατρικού επιτελείου να αναλάβει την ευθύνη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν δεν επέτρεψε να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε κάθε άλλο παρά αγωνιστικούς λόγους αποδίδεται το «κόψιμο» του Μιχάλη Παυλή από την αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στην Αγγλία.

Ο νεαρός επιθετικός ικανοποίησε απόλυτα τον Βαγγέλη Βλάχο στις προπονήσεις, ωστόσο η άρνηση του ιατρικού επιτελείου να αναλάβει την ευθύνη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν δεν επέτρεψε να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η παρουσία του Παυλή στις προπονήσεις επιβεβαίωνε πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Ειδικά σε αυτή την ΑΕΚ. Η αγωνιστική εικόνα του όμως δεν αποδείχθηκε αρκετή για να ακολουθήσει την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι αυτό διότι ο Βαγγέλης Βλάχος τον συμπεριλάμβανε κανονικά στην αποστολή που θα ταξίδευε στο Τσέστερ, αλλά το ιατρικό επιτελείο είχε άλλη άποψη.

Αρνούμενο λοιπόν να αναλάβει την ευθύνη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προ καιρού ο παίκτης (και παρόλο που εκείνος προσκόμισε γνωμάτευση του γιατρού που τον παρακολουθούσε στη Γερμανία σύμφωνα με την οποία μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο) εισηγήθηκε να «κοπεί» από την αποστολή.

Έτσι, ο Παυλής θα μείνει τελικά στην Αθήνα και μόνη περίπτωση να μην τελειώσει άδοξα η προσπάθεια επιστροφής του στην ΑΕΚ θα είναι να συμφωνηθεί όρος, με τον οποίο θα αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη για να αγωνίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x