Stoiximan Super League

Πρόβα εν όψει Europa

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει της πρώτης του επίσημης υποχρέωσης στην Ευρώπη έχει ο Γιώργος Δώνης στο σημερινό ματς με την Αϊντχόφεν (21:00, ΟΤΕsport 1 και sport-fm.gr). Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ο 43χρονος προπονητής να δει πως ανταποκρίνονται οι «ασπρόμαυροι» απέναντι σε μία δυνατή αντίπαλο και να διορθώσει όποια λάθη παρατηρηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει της πρώτης του επίσημης υποχρέωσης στην Ευρώπη έχει ο Γιώργος Δώνης στο σημερινό ματς με την Αϊντχόφεν (21:00, ΟΤΕsport 1 και sport-fm.gr).

Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ο 43χρονος προπονητής να δει πως ανταποκρίνονται οι «ασπρόμαυροι» απέναντι σε μία δυνατή αντίπαλο και να διορθώσει όποια λάθη παρατηρηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να δοκιμάσει το 4-4-2, χρησιμοποιώντας του παίκτες που προορίζει για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του Europa League.

Όλα δείχνουν ότι την ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Ετο, Γκαρσία, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Αθανασιάδης και Γιάννου. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και οι Έλληνες διεθνείς Σταφυλίδης, Μαλεζάς και Σαλπιγγίδης, κάτι που δεν είχε γίνει στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους.

Επίσης, θα παίξει και ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Οι τρεις πρώτοι δεν θα είναι στους βασικούς, ενώ ο Γκαρσία στο κέντρο θα έχει παρτενέρ τον Λάζαρ.

Οι Ολλανδοί θα φτάσουν σήμερα το πρωί στη συμπρωτεύουσα και αφού παίξουν με τον ΠΑΟΚ θα αναχωρήσουν εκ νέου για το Βερολίνο, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν την Ουνιόν.

Η PSV έχει δώσει μέχρι στιγμής αρκετά φιλικά και τα αποτελέσματά της ήταν τα εξής: Αϊντχόφεν – Μπενφίκα 3-1, Μπιλμπάο – Αϊντχόφεν 0-1, FC Αϊντχόφεν – PSV Αϊντχόφεν 2-2, Γκενκ –Αϊντχόφεν 0-2 και Ομπερχάουζεν – Αϊντχόφεν 0-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x