Stoiximan Super League

Με την επιστροφή «κόβει» ο Ζαρντίμ

Επιχείρηση ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, όπως παραδέχθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το τέλος του φιλικού με τη Νιούκαστλ. «Δεν μπορούν να έρθουν όλοι στην Ολλανδία», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Επιχείρηση ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, όπως παραδέχθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το τέλος του φιλικού με τη Νιούκαστλ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το στάδιο προετοιμασίας στην Πορτογαλία και ο προπονητής του πλέον θα πρέπει να «κόψει» τους παίκτες που δεν χρειάζεται για την νέα σεζόν. «Μόλις γυρίσουμε στην Αθήνα θα μειώσουμε το ρόστερ. Δεν μπορούν να είναι όλοι αυτοί οι παίκτες στην Ολλανδία», τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτά τα ματς ήταν σημαντικά για να εκτιμήσουμε τους παίκτες που έχουμε και να τους δοκιμάσουμε σε άλλες θέσεις».

Όσο για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του, είπε: «Ήταν το τελευταίο φιλικό στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Εμείς προσπαθούμε να περάσουμε στα ματς αυτά που καθημερινά δουλεύουμε στην προπόνηση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή κυκλοφορία, στο δεύτερο ρισκάραμε περισσότερο ειδικά όταν μείναμε με δέκα παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x