Stoiximan Super League

Τέλος και τυπικά ο Κρέσιτς

Παρελθόν οριστικά από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας ζήτησε να αποδεσμευτεί και σήμερα μετά από διαβουλεύσεις βρέθηκε η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος άσος θα χαρίσει οφειλόμενα που φτάνουν τις 250.000 ευρώ για να κερδίσει την ελευθερία του. Στα υπόψη ο Σηφάκης.

Παρελθόν οριστικά από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας ζήτησε να αποδεσμευτεί και σήμερα μετά από διαβουλεύσεις βρέθηκε η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος άσος θα χαρίσει οφειλόμενα που φτάνουν τις 250.000 ευρώ για να κερδίσει την ελευθερία του.

Ο Κρέσιτς αγωνιζόταν από το 2009 στον ΠΑΟΚ (προερχόμενος από τον Πανιώνιο) έχοντας συνολικά 58 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα φημολογείται πως θα καταλήξει κι αυτός στη Λεβερκούζεν, που έχει ήδη αποκτήσει τα δικαιώματα του Κώστα Σταφυλίδη.

Πλέον και δεδομένου ότι ο Παναγιώτης Γλύκος είναι η μοναδική λύση για τη θέση του γκολκίπερ, ο Δικέφαλος του Βορρά θα κινηθεί για τερματοφύλακα. Στα υπόψη είναι και ο Μιχάλης Σηφάκης, που είναι ελεύθερος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το τέλος της συνεργασίας με τον Ντάριο Κρέσιτς:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο του Dario Kresic. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x