Stoiximan Super League

Μαλεζάς: «Περίεργο συναίσθημα…»

Ο Στέλιος Μαλεζάς βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία για να αποχαιρετήσει τους πρώην πια συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ευχαρίστησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» που τον ανέδειξε και εξήγησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει το βήμα και συγκεκριμένα στην Bundesliga με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Στέλιος Μαλεζάς βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία για να αποχαιρετήσει τους πρώην πια συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ευχαρίστησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» που τον ανέδειξε και εξήγησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει το βήμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Bundesliga με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είμαι εδώ εφτά χρόνια και το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να εξελιχθώ και να καθιερωθώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, να διεκδικήσω θέση με την Εθνική στο Μουντιάλ και στο Euro, αλλά και να παίξω σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το συναίσθημά μου είναι τώρα πολύ περίεργο και πραγματικά θέλω να το ξεπεράσω γρήγορα.

Κάθε παίκτης με φιλοδοξία θα ήθελε να παίξει σε ένα τόσο προηγμένο πρωτάθλημα όπως η Bundesliga. Οι άνθρωποι εκεί μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και αυτό με τιμάει ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Η προσφορά του προέδρου ήταν πολύ καλή βέβαια, αλλά η φιλοδοξία να συμμετέχω στο γερμανικό πρωτάθλημα με ώθησε εκεί», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x