Stoiximan Super League

Κρέσιτς: «Δεν ήθελα να ρισκάρω…»

Ο Ντάριο Κρέσιτς δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα είναι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του. Ο Κροάτης τερματοφύλακας -από την Ν. Μεσήμβρια όπου βρέθηκε για να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του- αιτιολόγησε την αποχώρησή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ντάριο Κρέσιτς δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα είναι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας -από την Ν. Μεσήμβρια όπου βρέθηκε για να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του- αιτιολόγησε την αποχώρησή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Ήταν κάτι το οποίο είχα στο μυαλό μου εδώ και πέντε - έξι μέρες», παραδέχθηκε. «Τρία χρόνια είμαι εδώ και ποτέ δεν ξεκαθάρισε αν ήμουν το νούμερο ένα στους τερματοφύλακες ή όχι. Φέτος ειδικά που υπάρχει σημαντική περίπτωση να κληθώ στην εθνική Κροατίας δεν ήθελα να ρισκάρω. Θέλω να παίξω σε ομάδα όπου θα είμαι το νούμερο ένα», εξήγησε, ενώ τόνισε ότι δεν θα συνεχίσει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν: «Δέχθηκα πρόταση από την συγκεκριμένη ομάδα αλλά δεν θα την αποδεχθώ και δεν θα πάω εκεί». Για την νέα του ομάδα, όποια και αν είναι αυτή, είπε με νόημα: «Είμαι σίγουρος ότι πριν υπογράψω θα ξέρω γιατί με παίρνουν. Για πρώτο ή για δεύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x