Stoiximan Super League

Κάτι παραπάνω από παιχνίδι

Για τον Παναθηναϊκό οι αναμετρήσεις με τη Μάδεργουελ είναι πολύ πιο… σοβαρή υπόθεση από δύο απλά παιχνίδια. Από την έκβασή τους εξαρτάται σε μεγάλο-για να μην πούμε απόλυτα-η βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Πλήρη επίγνωση της αποστολής τους έχουν όλοι στο «τριφύλλι». Στην Παιανία σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος. Δεδομένη η ενδεκάδα για Φερέιρα.

Για τον Παναθηναϊκό οι αναμετρήσεις με τη Μάδεργουελ είναι πολύ πιο… σοβαρή υπόθεση από δύο απλά παιχνίδια. Από την έκβασή τους εξαρτάται σε μεγάλο-για να μην πούμε απόλυτα-η βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Ενδεχόμενη πρόκριση θα αποφέρει στο σύλλογο μίνιμουμ 6 εκατ. ευρώ της παρουσίας στους ομίλους του Europa League, χρήματα που θα αποτελέσουν βάλσαμο για τις οικονομικές πληγές της ομάδας. Παράλληλα θα διατηρηθεί «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, που μπορούν να… λύσουν το πρόβλημα του «τριφυλλιού». Αντιθέτως, ενδεχόμενος διπλός αποκλεισμός από την Ευρώπη, όπως συνέβη πέρυσι, θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην ΠΑΕ και μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη τη σεζόν. Κι όχι μόνο…

Όλοι στις τάξεις της ομάδας έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας των προσεχών αγώνων. Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να περάσει από την πρωινή προπόνηση στην Παιανία, με σκοπό όχι να φορτώσει με άγχος την ομάδα, αλλά να υπενθυμίσει τη σημασία της πρόκρισης και να εκφράσει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας. Μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα θα αναχωρήσουν αύριο για τη Γλασκώβη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Έχει καταλήξει

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει αποφασίσει ποιους θα εμπιστευτεί στο ματς της Τρίτης απέναντι στη Μάδεργουελ. Καρνέζης στο τέρμα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Βύντρα στην άμυνα, Μαρίνος δεξιά και Σπυρόπουλος αριστερά, με τον Βιτόλο κόφτη και λίγο μπροστά τους Ζέκα και Σισόκο, με τον Χριστοδουλόπουλο να κινείται πίσω από τον Τοτσέ. Ο Ισπανός φορ φαίνεται πως κέρδισε τη μάχη από τον Πετρόπουλο, παρότι ο τελευταίος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και χθες πέτυχε το μοναδικό γκολ του διπλού. Για λίγα λεπτά ως αλλαγή πιθανώς να χρησιμοποιηθεί και ο Φορναρόλι.

Εκτός αποστολής, που αναχωρεί το μεσημέρι (14:00), αναμένεται να μείνουν οι Καπίνο (ταλαιπωρείται από ίωση και υπάρχουν πίσω από τον Καρνέζη οι Κοτσόλης και Ταμπάκης), Πίντο και Σο (ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x