Stoiximan Super League

«Θα κάνουμε αγωγή στον Τσάκα»

Αποφασισμένος να μην αφήσει άλλο τον Βλάση Τσάκα να… κάνει το παιχνίδι του στα Μ.Μ.Ε. εις βάρος του Σωματείου αλλά και του Παναθηναϊκού, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο Mr ΣΚΑΪ ερωτήθηκε για ποιο λόγο αφήνει τον συνεργάτη των Αράβων να χλευάσει κατ’ αυτό τον τρόπο την Παναθηναϊκή Συμμαχία και τι προτίθεται να κάνει, απάντησε πως ετοιμάζει αγωγή.

Αποφασισμένος να μην αφήσει άλλο τον Βλάση Τσάκα να… κάνει το παιχνίδι του στα Μ.Μ.Ε. εις βάρος του Σωματείου αλλά και του Παναθηναϊκού, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Mr ΣΚΑΪ ερωτήθηκε για ποιο λόγο αφήνει τον συνεργάτη των Αράβων να χλευάσει κατ’ αυτό τον τρόπο την Παναθηναϊκή Συμμαχία και τι προτίθεται να κάνει, απάντησε πως ετοιμάζει αγωγή.

«Κύριε Γιάννη, με αφορμή την ανακοίνωση του Τσάκα, προ ημερών, ερωτώ: Γιατί δεν καταθέτετε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του; Μια μήνυση δεν θα ήταν μία κίνηση προστασίας της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” και της ομάδας; Γιατί του επιτρέπεται να χλευάζει έτσι την ομάδα μας»;, ήταν η ερώτηση με τον κ. Αλαφούζο να απαντά ξεκάθαρα: «Θα του κάνουμε αγωγή...».

Υπενθυμίζεται, πως λίγες μέρες πριν, ο Βλάσης Τσάκας είχε βγάλει μία ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Οι “πρωτοκλασάτοι” μαθητευόμενοι μάγοι, μετά τις προβλέψεις παρωδία “έχασαν” και ένα απλό ενημερωτικό δελτίο, το οποίο θα έδινε την ευκαιρία στην αγαπημένη μας ομάδα μέσω της Α.Μ.Κ. που προκηρύχθηκε στις 09/03/12 να πάρει όλες τις οικονομικές ανάσες που χρειάζεται κατεπειγόντως.

Η Παναθηναϊκή συμμαχία αποδείχθηκε ΑΠΟΤΥΧΙΑ: όχι 30 εκατομμύρια όχι 20 όχι 12 αλλά ούτε 800.000 δεν είναι το ποσό μέχρι και σήμερα των εισφορών. (Το τρυκάκι με το 1,1 που πρόσθεσαν ας το αφήσουν για τα αμερικανάκια). Επαναπροκηρύξτε λοιπόν την νέα αύξηση με τους ίδιους όρους (15.000.000 και τιμή μετοχής 0.33 λεπτά) και αφήστε τα παιχνιδάκια με τις διαρροές ότι θα προταθεί αύξηση 5.000.000 ευρώ. Με ψίχουλα και αυτά μαζεμένα από τον κόσμο μην προσπαθείτε να διατηρήσετε ποσοστά και καρέκλες. Σας πήραμε χαμπάρι».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x