Stoiximan Super League

Δεν βγαίνει άκρη

Σε αδιέξοδο οδηγούνται οι σχέσεις του Μάκη Κατσαβάκη και του Κώστα Καζναφέρη στον Άρη, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στο χθεσινό φιλικό με την Παλέρμο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν δέχεται πίσω τον ποδοσφαιριστή αν δεν του ζητήσει συγγνώμη, ο οποίος μετά την πρωινή προπόνηση, απουσίασε και από το απογευματινό πρόγραμμα στο Πράτο.

Σε αδιέξοδο οδηγούνται οι σχέσεις του Μάκη Κατσαβάκη και του Κώστα Καζναφέρη στον Άρη, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στο χθεσινό φιλικό με την Παλέρμο.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν δέχεται πίσω τον ποδοσφαιριστή αν δεν του ζητήσει συγγνώμη, ο οποίος μετά την πρωινή προπόνηση, απουσίασε και από το απογευματινό πρόγραμμα στο Πράτο.

Και οι δυο… πρωταγωνιστές εμφανίζoνται ανυποχώρητοι, με την διοίκηση να κάνει προσπάθεια -έστω και από απόσταση- να μην διαταραχθεί η ηρεμία στο στρατόπεδο των «κίτρινων».

Αν μέχρι το βράδυ ο Καζναφέρης δεν έχει απολογηθεί στον Κατσαβάκη, τότε η παρουσία του στην Ιταλία θα ολοκληρωθεί γρηγορότερα του αναμενομένου, με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει μια τέτοια εξέλιξη για το μέλλον του στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x