Stoiximan Super League

Ψηλά ο Χάιντσε

Κερδίζει πόντους για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Γκάμπριελ Χάιντσε. Οι λόγοι που ο αριστεροπόδαρος αμυντικός της Ρόμα ανεβαίνει στη μεταγραφική λίστα και η «σύνδεση» με τον Τοροσίδη. Ανοικτό του Μοσορό, αν θελήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Μετά τις προπονήσεις στο Έρμελο οι οριστικές αποφάσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ρόστερ.

Κερδίζει πόντους για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Γκάμπριελ Χάιντσε. Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο αμυντικός μπορεί να αποκτηθεί ακόμη και ως ελεύθερος από τη Ρόμα, ενώ φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες των «ερυθρόλευκων», καθώς μπορεί να παίξει με επιτυχία τόσο ως στόπερ, όσο και ως αριστερό μπακ. Ο 34χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε όλα τα φιλικά των «τζιαλορόσι», αλλά ο σύλλογος της Ρώμης δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή του, ακόμη και δίχως αντίτιμο ή έστω με πολύ λίγα χρήματα λόγω της ηλικίας του. Μάλιστα λέγεται πως το όνομά του έπεσε στο τραπέζι πρώτα από τη Ρόμα, στο περιθώριο των επαφών για την πώληση του Λεάντρο Γκρέκο, και ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις.

Ο Χάιντσε, που μετρά 71 συμμετοχές και 3 γκολ με την εθνική Αργεντινής, έχει αγωνιστεί σε Νιούελς Ολντ Μπόις, Βαγιαδολίδ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Παρί Σεν Ζερμέν, Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μαρσέιγ, ενώ την περασμένη περίοδο είχε γεμάτη σεζόν με 30 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Ιταλίας.

Οι Πειραιώτες έχουν κι άλλες λύσεις στα υπόψη για την άμυνα. Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες της Βιγιαρεάλ είναι μία εξ αυτών, ενώ όσο ο Όλοφ Μέλμπεργκ κυκλοφορεί ελεύθερος, ουδείς μπορεί να αποκλείσει την παραμονή του, έστω κι αν φημολογείται πως ο Σουηδός αμυντικός εξετάζει ακόμη και την περίπτωση να αποσυρθεί.

«Σύνδεση» με Τοροσίδη

Η Ρόμα δεν έχει πάψει να ενδιαφέρεται για τον Βασίλη Τοροσίδη και δεν αποκλείεται να συνδέεται το ζήτημα αυτό με τον Γκάμπριελ Χάιντσε. Οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι πολύ καλές και πιθανώς μία συμφωνία να αφορά και τους δύο παίκτες. Πάντως για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την ιταλική ομάδα, αλλά εκτιμάται πως με 2-2,5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι στην παραχώρηση του «Τόρο». Και τότε θα κινούταν για έναν δεξιό μπακ, με επικρατέστερους τους Σαπουνάρου και Σκόνδρα.

Αν τον θέλει, μπορεί…

Από την Μπράγκα έγινε σαφές πως ο Μοσορό δεν παραχωρείται. Ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως δεν είχε μπει σε συζητήσεις με τον παίκτη ή την πορτογαλική ομάδα. Αν-πάντως-ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ζητήσει τον 29χρονο Βραζιλιάνο για τη θέση του μεσοεπιθετικού, δεν αποκλείεται να γίνουν διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βιάζονται και πιθανώς να περιμένουν τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου. Άλλωστε και πέρυσι οι κινήσεις των Μακούν και Ορμπάιθ έγιναν αργά.

Παίρνει το χρόνο του

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τελικά επέλεξε να πάρει μαζί του όλους τους παίκτες (28 τον αριθμό) πλην του Φουστέρ που θα γίνει πατέρας και ζήτησε άδεια για να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του. Ο Πορτογάλος προπονητής θα δώσει σε όλους μία τελευταία ευκαιρία να τον πείσουν και θα αποφασίσει ποιοι θα «κοπούν» με την επιστροφή στην Ελλάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στην Ολλανδία για πέντε μέρες και στις 4/8 θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό τη Βίλεμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x