Stoiximan Super League

Άλλαξε πρόσωπα, όχι χαρακτήρα

Με το ενάμιση πόδι στα play offs του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Μπνέι Γιεχούντα στο Τελ Αβίβ. Ικανοποίηση για τη «μισή» πρόκριση, αλλά και αποφάσεις για άμεση ενίσχυση με τουλάχιστον τρεις παίκτες.

Με το ενάμιση πόδι στα play offs του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Μπνέι Γιεχούντα στο Τελ Αβίβ. Η αποστολή επέστρεψε τα ξημερώματα από το Ισραήλ και παρά την ταλαιπωρία (από την κόπωση αλλά και τον εξονυχιστικό έλεγχο στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση), η ικανοποίηση ήταν εμφανής στα πρόσωπα όλων.

Άλλωστε έγινε σαφές πως παρά την αποδυνάμωση του ρόστερ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξακολουθεί να επιδεικνύει χαρακτήρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μετρώντας πλέον μόλις μία ήττα στις τελευταίες 15 εξορμήσεις του στο Europa League. Στις τάξεις της ομάδας διατηρούνται χαμηλοί τόνοι, αλλά είναι κοινό μυστικό πως το μυαλό όλων είναι στην κλήρωση της επόμενης Παρασκευής, όπου ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι στους ισχυρούς ελπίζοντας σε μία καλή… ζαριά για να δώσει και πάλι το «παρών» στους ομίλους εξασφαλίζοντας σημαντικά έσοδα.

Και τώρα ενίσχυση

Παρά την ικανοποίηση για τη σημαντική νίκη επί της Μπνέι Γιεχούντα, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά πως απαιτείται ενίσχυση, αφού το ρόστερ παρουσιάζει πολλές ελλείψεις μετά και την πώληση του Στέλιου Μαλεζά. Ένας τερματοφύλακας (ο Μιχάλης Σηφάκης παραμένει στα υπόψη), ένας στόπερ (έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις), ένας κεντρικός χαφ κι ένας αριστερός μεσοεπιθετικός είναι τα «θέλω» του Γιώργου Δώνη, ενώ αν πωληθεί ο Σαλπιγγίδης, θα αναζητηθεί και επιθετικός. Για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον 30χρονο Σιμόνε Πέσκε, που την περασμένη περίοδο είχε 16 εμφανίσεις με τη φανέλα της Νοβάρα στη Serie A.

* Ο Γιώργος Δώνης έχει ορίσει προπόνηση-που θα έχει χαρακτήρα χαλαρώματος-στις 19:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x