Stoiximan Super League

Με τους ίδιους απόντες

Εκτός αποστολής, όπως και στο πρώτο παιχνίδι της Σκωτίας, άφησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους Πίντο, Σο και Καπίνο εν όψει της αυριανής ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μάδεργουελ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. !

Εκτός αποστολής, όπως και στο πρώτο παιχνίδι της Σκωτίας, άφησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους Πίντο, Σο και Καπίνο εν όψει της αυριανής ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μάδεργουελ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πορτογάλος αμυντικός αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του, κρίθηκε προφανώς ανέτοιμος, ενώ ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, όπως επίσης και ο άλλος νεοαποκτηθείς, Κώστας Μπαρμπαρούσης. Όσο για τον νεαρό γκολκίπερ, είχε χάσει το πρώτο ματς λόγω ίωσης. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, αν και φαινόταν πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή του «τριφυλλιού».

Από την εξέδρα, πέρα από τους τρεις προαναφερθέντες, θα δουν το ματς οι Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Χάρης Μαυρίας και ο Κώστας Κατσουράνης διεκδικούν μία θέση για τον αγώνα με τη Μάδεργουελ. Εφόσον προτιμηθεί ο πρώτος, θα παίξει ως δεξιός εξτρέμ με τον Ζέκα να πλαισιώνει τον Βιτόλο ως αμυντικό χαφ. Αν προτιμηθεί ο «Κατσούρ», θα είναι εκείνος δίπλα στον Ισπανό μεσοαμυντικό και ο Ζέκα θα πάει δεξιά. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι κλεισμένες: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x