Stoiximan Super League

«Θα περάσει δύσκολα στην Αθήνα»

Ανώτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τη Μάλαγα ο Χαβιέρ Ιρουρέτα. Ο πρώην τεχνικός της Λα Κορούνια πάντως, στάθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργήσουν οι οπαδοί των «πρασίνων», υποστηρίζοντας πως πρόκειται για έναν παράγοντα που ενδεχομένως θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ανώτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τη Μάλαγα ο Χαβιέρ Ιρουρέτα.

Ο πρώην τεχνικός της Λα Κορούνια πάντως, στάθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργήσουν οι οπαδοί των «πρασίνων», υποστηρίζοντας πως πρόκειται για έναν παράγοντα που ενδεχομένως θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ως προπονητής, ο Ιρουρέτα γλύτωσε δύο φορές στο ΟΑΚΑ, αφού σε ισάριθμες περιπτώσεις κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλίες με το ίδιο σκορ, σε ματς πάντως, που το «τριφύλλι» είχε χάσει πολλές και μεγάλες ευκαιρίες.

Αυτά θυμήθηκε και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», τονίζοντας πως η Μάλαγα παραμένει το φαβορί των διπλών αναμετρήσεων για το Champions League.

«Η Μάλαγα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά νομίζω ότι αυτό θα λειτουργήσει ως επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Είναι τελικοί για τη Μάλαγα αυτά τα παιχνίδια και θα τα δώσουν όλα οι ποδοσφαιριστές της για την πρόκριση.

Νομίζω ότι στην Ισπανία θα έχει προβάδισμα για τη νίκη, αλλά θα περάσει πολύ δύσκολα στην Αθήνα. Θυμάμαι ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καυτή έδρα και με τους οπαδούς του στο γήπεδο γίνεται πανίσχυρος. Νομίζω ότι ποιοτικά η Μάλαγα υπερέχει και ειδικά στο κέντρο και στην επίθεση διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα
», τόνισε ο Ιρουρέτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x