Stoiximan Super League

«Προσέξτε μην την πατήσουμε όπως πέρυσι»

Με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού συναντήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας βασίζεται πολύ στην στήριξη των συγκεκριμένων φίλων της ομάδας, κάτι που τονίστηκε στο ραντεβού, αλλά παράλληλα τους ζήτησε να προσέξουν πολύ στην Λιβαδειά για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο, μια και πέρυσι, οι «πράσινοι» την… πάτησαν πέφτοντας στην παγίδα.

Με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού συναντήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας βασίζεται πολύ στην στήριξη των συγκεκριμένων φίλων της ομάδας, κάτι που τονίστηκε στο ραντεβού, αλλά παράλληλα τους ζήτησε να προσέξουν πολύ στην Λιβαδειά για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο, μια και πέρυσι, οι «πράσινοι» την… πάτησαν πέφτοντας στην παγίδα.

Τα περσινά επεισόδια -σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο επίσημος Παναθηναϊκός- ξεκίνησαν από προκλήσεις της αστυνομίας και ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να παραμεριστεί η όποια κόντρα υπάρχει, για το καλό του συλλόγου.

«Να μην την ξαναπατήσουμε όπως πέρυσι όπου η ομάδα στερήθηκε σε πολλούς αγώνες τους οπαδούς της. Επίσης, την περασμένη σεζόν πληρώσαμε πολύ σημαντικά ποσά σε πρόστιμα και δεν πρέπει επουδενί να επαναληθφεί κάτι τέτοιο, διότι είναι πολύ σημαντικά έξοδα που πρέπει να αποφύγει η ομάδα. Βοηθήστε την ομάδα χωρίς να απαντάτε σε προκλήσεις» ήταν μερικά από τα λόγια του mr ΣΚΑΪ.

Τέλος, ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ζήτησε από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού να έχουν όσο γίνεται καλύτερη συνεργασία με τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ αναφορικά με το θέμα της περιφρούρησής τους.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x