Stoiximan Super League

Με το στυλό στο χέρι

Θέμα λίγων λεπτών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου Κατσικοκέρη στην ΑΕΚ. Ο 24χρονος επιθετικός πέρασε το πρωί -μαζί με τον Γιώργο Κατίδη- από ιατρικές εξετάσεις και βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας και την υπογραφή συμβολαίου. .

Θέμα λίγων λεπτών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου Κατσικοκέρη στην ΑΕΚ.

Ο 24χρονος επιθετικός πέρασε το πρωί -μαζί με τον Γιώργο Κατίδη- από ιατρικές εξετάσεις και βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας και την υπογραφή συμβολαίου.

Ο Κατσικοκέρης θα υπογράψει για τρία χρόνια (70 χιλ. ευρώ την πρώτη χρονιά, 80 χιλ. τη δεύτερη και 90 χιλ. την τρίτη, συν μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ στον Εργοτέλη θα δοθούν 150.000 ευρώ σε τρεις δόσεις (50 χιλ. ευρώ ως προκαταβολή και άλλες δύο το Δεκέμβριο και τον Απρίλιο).

Ο 19χρονος μέσος έχει υπογράψει ήδη για τέσσερα χρόνια. Το 55% των δικαιωμάτων του θα ανήκει στον Αλκιβιάδη Φωτίου, ο οποίος διέθεσε τα χρήματα για τη ρήτρα του συμβολαίου του με τον Άρη. Στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου, θα υπάρξει πλήρης συνιδιοκτησία μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και του επιχειρηματία (50-50%).

Εξάλλου, αναμένεται στην Αθήνα ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο για να υπογράψει για δύο χρόνια με απολαβές 80.000 ευρώ το χρόνο συν μπόνους, ενώ στη Χερέθ θα δοθούν 70.000 ευρώ για τον 25χρονο Ισπανό μέσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x