Stoiximan Super League

«Είναι ν’ απορείς για τα κλεμμένα της ΑΕΚ»

Την απορία του για το πώς γίνεται -με βάση το αποδεικτικό υλικό που υπάρχει- να μην έχουν επιστραφεί ακόμα στην ΑΕΚ τα χρήματα που της έχουν υπεξαιρεθεί εξέφρασε εκ νέου ο Χάρης Οικονομόπουλος. Με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Σταύρου Ψωμιάδη, ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης» στην υπόθεση τόνισε πως μόνη ελπίδα της (μέχρι να καρποφορήσει οποιαδήποτε προσπάθεια για διοικητική λύση) είναι «να της δοθούν πίσω τα κλεμμένα».

Την απορία του για το πώς γίνεται -με βάση το αποδεικτικό υλικό που υπάρχει- να μην έχουν επιστραφεί ακόμα στην ΑΕΚ τα χρήματα που της έχουν υπεξαιρεθεί εξέφρασε εκ νέου ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Σταύρου Ψωμιάδη, ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης» στην υπόθεση τόνισε πως μόνη ελπίδα της (μέχρι να καρποφορήσει οποιαδήποτε προσπάθεια για διοικητική λύση) είναι «να της δοθούν πίσω τα κλεμμένα».

Αφήνοντας σαφή υπονοούμενα, δε, προανήγγειλε ότι τυχόν μεθοδεύσεις για αντικατάσταση της προφυλάκισης οικονομικών εγκληματιών θα βρουν μπροστά τους την ΑΕΚ.


Αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Οικονομόπουλου στο «aek365»

«Μετά την άσκηση της πρόσφατης ποινικής δίωξης και τον καταλογισμό των ποινικών ευθυνών κατά βασικών υπαιτίων για τη σημερινή κατάντια της ΑΕΚ, ελπίζω κάθε πρόταση που έχει εμφανιστεί για την οικονομική ενίσχυση και διοικητική σταθερότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ να έχει και περιεχόμενο και αποτέλεσμα.

Μέχρι όμως η ΠΑΕ να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ο οποίος μόνο προσωρινά έχει αντιμετωπιστεί, μόνη ελπίδα μου για την εξασφάλισή της και την επανάκτηση της ανταγωνιστικότητας και του ρόλου που απαιτεί η ιστορία της είναι να επιστραφούν τα κλεμμένα.

Ειλικρινά, με βάση το ατράνταχτο αποδεικτικό υλικό και τις τελευταίες εξελίξεις, είναι κανείς να απορεί γιατί αυτό δεν έχει γίνει.

Κάθε λογής οικονομικοί εγκληματίες ας μην προσδοκούν ή υπολογίζουν υποσχέσεις για την αντικατάσταση της προφυλάκισής τους για κακουργηματικής φύσεως βαρύτατα οικονομικά εγκλήματα μέσω σύστασης εγκληματικών οργανώσεων με πολυτελή διαμονή σε επαύλεις με πισίνες και ιδιωτικές παραλίες με «βραχιολάκι» μέχρι να δικαστούν.

Έχουν γνώση οι φύλακες, θα μας βρουν μπροστά τους. Τέτοιες μεθοδεύσεις, όσο ψηλά κι αν νομίζουν ότι βρίσκονται αυτοί που τις προωθούν, δεν μπορούν να περάσουν. Δυστυχώς γι' αυτούς, δεν λέγονται Siemens»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x