Stoiximan Super League

Preview: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Η συναυλία της χρονιάς, δηλαδή εκείνη των Red Hot Chili Peppers, οδηγεί στην… επιμήκυνση της 2ης αγωνιστικής την αυλαία της οποίας ανοίγει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30, Nova). Τρίποντο που θα επουλώσει τις πληγές του αποκλεισμού από τη Μάλαγα θέλουν οι «πράσινοι», ενώ οι Ηπειρώτες ψάχνουν την πρώτη τους φετινή νίκη.

Η συναυλία της χρονιάς, δηλαδή εκείνη των Red Hot Chili Peppers, οδηγεί στην… επιμήκυνση της 2ης αγωνιστικής την αυλαία της οποίας ανοίγει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30, Nova).

Τρίποντο που θα επουλώσει τις πληγές του αποκλεισμού από τη Μάλαγα θέλουν οι «πράσινοι», ενώ οι Ηπειρώτες ψάχνουν την πρώτη τους φετινή νίκη.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων και θυμηθείτε τι έγινε στο περσινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός

Για το «τριφύλλι», ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ισπανική ομάδα και το πιθανότερο είναι πως θα δούμε μια ενδεκάδα πιο κοντά σε εκείνη που παρέταξε στη Λιβαδειά, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Δεν επεφύλαξε ιδιαίτερες εκπλήξεις, με εξαίρεση ίσως τον αποκλεισμό του νεαρού Λαγού, η αποστολή του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε σε αυτήν ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος είχε μείνει εκτός στο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Μάλαγα. Όπως ήταν γνωστό, εκτός έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Σο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Εκτός έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Σο, Κουίνσι, Κοτσόλης, Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης,Τριανταφυλλόπουλος και Φουρλάνος.

Πιθανότερη ενδεκάδα: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης, Μαυρίας, Μπαρμπαρούσης, Σισοκό ή Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ.

ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό το οποίο θα ανοίξει την αυλαία της δεύτερης (2ης) αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά από τη σημερινή προπόνηση ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής της ομάδας των Ιωαννίνων, η οποία αποτελείται από τους: Τσουκαλά, Τζημόπουλο, Τζάνη, Ταμπάση, Πατσατζόγλου, Πάντο, Ντάσιο, Μιχαήλ, Κοροβέση, Κολοβέτσιο, Νικλητσιώτη, Γεωργίου, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ιλιτς, Φεγκρούς και Ντε Βινσέντι.

Τι έκαναν πέρυσι

Κατά… «σατανική» σύμπτωση οι δύο ομάδες είχαν και την περασμένη σεζόν αντιμετωπίσει η μία την άλλη στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν νικητής και στο ματς του δεύτερου γύρου στα Ιωάννινα με 1-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x