Stoiximan Super League

Και ο Μανιάτης στη… λίστα

Εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να προχωρήσουν οι υποθέσεις με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Από χθες έχει γίνει γνωστό ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού θα συναντηθεί για να «δέσει» τους Τοροσίδη, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Αμπντούν και Χολέμπας. Ωστόσο, είναι πιθανό να προστεθεί ακόμη ένας παίκτη στη σχετική λίστας. Πρόκειται για τον Γιάννη Μανιάτη, αν και έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να προχωρήσουν οι υποθέσεις με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Από χθες έχει γίνει γνωστό ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού θα συναντηθεί για να «δέσει» τους Τοροσίδη, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Αμπντούν και Χολέμπας.

Ωστόσο, είναι πιθανό να προστεθεί ακόμη ένας παίκτη στη σχετική λίστας. Πρόκειται για τον Γιάννη Μανιάτη, αν και έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Όπως γράφει η SportDay, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο όλοι είναι ευχαριστημένοι με την δουλειά του και υπάρχει η σκέψη για νέο συμβόλαιο ως ανταμοιβή των προσπαθειών του. Επίσης, είναι πιθανό να μπει μία μεγάλη ρήτρα, στο ενδεχόμενο που φέτος «τραβήξει» τα βλέμματα συλλόγων από το εξωτερικό.

Όσον αφορά τον Τοροσίδη, στην Ιταλία συνεχίζουν να αναφέρουν το όνομά του και αυτή τη φορά έγραψαν ότι η Νάπολι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του τον ερχόμενο Ιανουάριο. Για αυτό τον λόγο βιάζονται οι Πειραιώτες να κρατήσουν τον διεθνή μπακ-χαφ, αφού μετά τον Δεκέμβριο θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι στον Ολυμπιακό εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη. Η διοίκηση έχει τονίσει ότι στο ρόστερ υπάρχουν δύο πολύ καλοί τερματοφύλακες (Κάρολ - Μέγιερι), αλλά στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του πρώην γκολκίπερ του Άρη που εξακολουθεί να είναι ελεύθερος.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x