Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Μας δίνουν αυτοπεποίθηση τέτοιες νίκες»

Απόλυτα ευχαριστημένος τόσο απο την εμφάνιση, όσο και από τη νίκη με 3-0 επί της Κέρκυρας, ήταν ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι με αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα του αποκτά αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Απόλυτα ευχαριστημένος τόσο απο την εμφάνιση, όσο και από τη νίκη με 3-0 επί της Κέρκυρας, ήταν ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι με αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα του αποκτά αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ευχαριστημένος από τους 3 βαθμούς που κατακτήσαμε σήμερα και είμαστε πλέον στην κορυφή. Αποκτάμε αυτοπεποίθηση με τέτοιες νίκες. Ήταν ένα αμφίρροπο ματς, ένα ματς με ταχύτητα και νευρικότητα. Μετά το πρώτο γκολ η ομάδα βρήκε τα πατήματά της στο γήπεδο και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ωστόσο ο Τσιώλης στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του είναι πιο έτοιμη, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι λόγω της συμμετοχής μας στο Europa είμαστε σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από τους αντιπάλους μας σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια. Κάναμε κάποιες μεταγραφές και χρειάζεται μία μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει μια ομάδα και να γίνει καλύτερη όταν έρχονται καινούριοι παίκτες. Πιστεύω πως με τη δομή που είχαμε και τις προσθήκες θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Όσον αφορά τον Περόνε, είπε: «Ο Μανουέλ είναι γνωστός και είναι από τους βασικούς μοχλούς της ομάδας μας. Το ότι είχε μία καλή απόδοση δεν είναι έκπληξη για μας. Το θέμα είναι να συνεχίσει να είναι δυνατός για να λειτουργήσει και η ομάδα μαζί με τον Περόνε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x