Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Χρειάζεται υπομονή και δουλειά»

Η ήττα απο τον Αστέρα στην Τρίπολη με 3-0, οφείλεται κυρίως στην ανωτερότητα του αντιπάλου της Κέρκυρας, όπως τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Άκης Μάντζιος. Ωστόσο ο προπονητής των «Φαιάκων» τόνισε ότι χρειάζεται υπομονή και δουλειά, ώστε να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Η ήττα απο τον Αστέρα στην Τρίπολη με 3-0, οφείλεται κυρίως στην ανωτερότητα του αντιπάλου της Κέρκυρας, όπως τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Άκης Μάντζιος.

Ωστόσο ο προπονητής των «Φαιάκων» τόνισε ότι χρειάζεται υπομονή και δουλειά, ώστε να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, όπως ο Αστέρας. Και τις δύο αγωνιστικές παίξαμε με 2 καλές ομάδες, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα. Μέχρι να λυθούν τα πόδια μας θα χρειαστεί χρόνος. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας , δουλεύουμε πολύ σκληρά, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά, ξέρουμε ότι έχουμε αδυναμίες, προσπαθούμε να τις βελτιώσουμε. Μέχρι το 60' δεν είχαμε παράπονο από τα παιδιά», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τους τομείς που πρέπει να δουλέψει περισσότερο η Κέρκυρα, είπε:

«Πρέπει να δουλέψουμε και στο θέμα ψυχολογία γιατί κάποια παιδιά παράτησαν το παιχνίδι. Καλή τύχη στον Αστέρα. Έχουμε νέους παίκτες. Από τα παιδιά που μείνανε δύο ήταν βασικοί, άρα υστερούμε και εκεί, στη συνοχή. Για μας είναι Γολγοθάς, είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε, έχουμε μάθει να παλεύουμε και αυτό θα κάνουμε ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x