Stoiximan Super League

«Το χόντρυνε το παιχνίδι ο Βελλίδης»

Διατεθειμένος να μην ανεχθεί «μαγκίτσες» από κανένα ποδοσφαιριστή είναι ο Μάκης Κατσαβάκης, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός είχε «κόψει» από την ενδεκάδα του Άρη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τον Μάρκο Βελλίδη, καθώς ο τελευταίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν την έναρξη του ματς, όπως ξεκαθάρισε ο τεχνικός των «κίτρινων». Μάλιστα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί περαιτέρω ο παίκτης.

Διατεθειμένος να μην ανεχθεί «μαγκίτσες» από κανένα ποδοσφαιριστή είναι ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε «κόψει» από την ενδεκάδα του Άρη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τον Μάρκο Βελλίδη, καθώς ο τελευταίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν την έναρξη του ματς, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των «κίτρινων». Μάλιστα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί περαιτέρω ο παίκτης.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές και θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Τέλος ήταν ξεκάθαρος σχετικά με μια μεταγραφή επιθετικού που χρειάζονται οι Θεσσαλονικείς.

«Το χόντρυνε πολύ το παιχνίδι ο Μάρκος πριν από λίγο στα αποδυτήρια. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα από τα προηγούμενα παιδιά που αποχώρησαν. Δεν μπορεί να είναι αυθάδης ένας ποδοσφαιριστής στον προπονητή και τον συνεργάτη του. Εγωισμοί, νεύρα και μαγκίτσες στην άκρη. Ο Άρης είναι πάνω απ` όλους μας. Χόντρυνε το παιχνίδι πολύ ο φίλος μας ο Βελλίδης. Θα πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση».

«Ανατρέψαμε την άσχημη εικόνα που είχαμε στο πρώτο ματς με τον Πανιώνιο. Κάναμε σε γενικές γραμμές καλή εμφανιση και δικαιούμασταν αναμφίβολα τους τρεις βαθμούς. Είχε και ο ΟΦΗ 2-3 καλές στιγμές στο παιχνίδι αλλά θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να διαχειριστούμε καλύτερα τις δυνάμεις μας. Στο τέλος υπήρξε κούραση και κάναμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές», ανέφερε για το ματς με τον ΟΦΗ.

Για την μεταγραφή του επιθετικού επισήμανε: «Υπήρχαν εμπόδια που δεν ήταν μέσα στις δυνάμεις μας να τα ξεπεράσουμε. Υπήρχαν κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις όμως ζητούσαν μεγάλες προκαταβολές και πολλά χρήματα. Πάντως σίγουρα χρειαζόμαστε ένα επιθετικό».

«Η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά υπάρχει δικαιολογία. Στην προετοιμασία είχε δύο διαστρέμματα τα οποία τον έφεραν αρκετά πίσω όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Προσπάθησε σήμερα αλλά και μετά την αλλαγή ρόλων όταν και πήγε εξάρι δηλαδή ήταν ακόμη πιο δύσκολο γι` αυτόν. Είναι άσχημο πάντως μετά από 2-3 λάθος πάσες να αποδοκιμάζεται», τόνισε για την απόδοση του Καπετάνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x