Stoiximan Super League

Κάτι «τρέχει» με Ντελ Πιέρο

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό (4-0). Ο Ιταλός επιθετικός δεν έχει κλείσει ακόμα στη Σίδνεϊ και τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του ανέφεραν ότι εκτός από τον σύλλογο της Αυστραλίας, ο 38χρονος παίκτης σκέφτεται τους Πειραιώτες, την Μπράγκα και την Σαουθάμπτον. Ομάδα που παίζει στο Champions League θέλει ο σπουδαίος στράικερ, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει εντός της ημέρας.

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό (4-0).

Ο Ιταλός επιθετικός δεν έχει κλείσει ακόμα στη Σίδνεϊ και τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του ανέφεραν ότι εκτός από τον σύλλογο της Αυστραλίας, ο 38χρονος παίκτης σκέφτεται τους Πειραιώτες, την Μπράγκα και την Σαουθάμπτον.

Από την πλευρά του, ο αδερφός του Ντελ Πιέρο - που εκτελεί και χρέη μάνατζερ - δήλωσε ότι ο μεγάλος άσος θέλει να πάει σε μία ομάδα που συμμετέχει στο Champions League. Από τις προαναφερθείσες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παίζουν μόνο οι «ερυθρόλευκοι» και η Μπράγκα.

Τα μεσάνυχτα στην πειραιώτικη ΠΑΕ έλεγαν ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα κάποια κίνηση και δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με κάποιον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες ότι η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντελ Πιέρο και ίσως σήμερα να έχει την απάντησή του, αναφορικά με το εάν επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα ή όχι.

Εάν ο 38χρονος στράικερ αποφασίσει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεχθεί την οικονομική πρόταση των Πειραιωτών, τότε οι διοικούντες θα προχωρήσουν στην υλοποίηση της μεταγραφής. Αν όχι, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή, αφού σήμερα πρέπει να δοθεί η λίστα με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο Champions League.

Πριν από τις πληροφορίες για τον Ντελ Πιέρο είχε ακουστεί ότι ίσως να υπάρξει θέμα με τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Ωστόσο, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τόνιζαν ότι δεν ασχολήθηκαν με την υπόθεση του Ισπανού.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x