Stoiximan Super League

Μα που είναι αυτός ο Σο…

Με πολύ προσοχή εξετάζουν το θέμα του Χαμπιμπ Σο στον Παναθηναϊκό. Ο Φερέιρα ζήτησε από το ιατρικό επιτελείο να του πούνε το «ok» όταν ο Σενεγαλέζος θα είναι εντελώς έτοιμος, ούτως ώστε να εκμηδενίσει τις πιθανότητες νέας υποτροπής της θλάσης που ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή. Ερωτήματα προκαλούνται ωστόσο, για ποιο λόγο αποκτήθηκε ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του 3 μήνες μετά την μέρα της απόκτησής του…

Με πολύ προσοχή εξετάζουν το θέμα του Χαμπιμπ Σο στον Παναθηναϊκό.

Ο Φερέιρα ζήτησε από το ιατρικό επιτελείο να του πούνε το «ok» όταν ο Σενεγαλέζος θα είναι εντελώς έτοιμος, ούτως ώστε να εκμηδενίσει τις πιθανότητες νέας υποτροπής της θλάσης που ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή.

Ερωτήματα προκαλούνται ωστόσο, για ποιο λόγο αποκτήθηκε ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του 3 μήνες μετά την μέρα της απόκτησής του…

Και μάλιστα, όταν η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε να λύσει το οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου και η προετοιμασία της ομάδας έγινε με γνώμονα αυτό… Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να ξεδιαλύνουμε το τοπίο.

Ο Χαμπίμπ Σο, ήρθε στην Ελλάδα με μυϊκό τραυματισμό. Με θλάση. Στην οποία, είχε πάθει υποτροπές όσο αγωνίζονταν στην Πορτογαλία και την Ακαντέμικα. Όταν έφτασε στην Ελλάδα και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο, διαπιστώθηκε το μέγεθος του τραυματισμού του αλλά ο Φερέιρα, είπε πως από την στιγμή που είναι μυϊκό το θέμα (δηλαδή ξεπερνιέται), δεν τον ενδιαφέρει να περιμένει ακόμη και δύο μήνες, διότι αυτός ήταν ο ποδοσφαιριστής που ήθελε διακαώς στο ρόστερ του. Οι διοικούντες δέχτηκαν τον συλλογισμό του Πορτογάλου και ο Σενεγαλέζος αποκτήθηκε.

Και με το που άρχισε να προπονείται εντατικά, ο Σο έπαθε νέα υποτροπή στην θλάση του! Από τότε, έγινε μία εκτενής συζήτηση μεταξύ του τεχνικού τιμ και του ιατρικού επιτελείου, στην οποία ειπώθηκε από τον Πορτογάλο, πως το τελικό «ok» θέλει να το ακούσει από τους γιατρούς, όταν ο Σενεγαλέζος θα είναι απόλυτα έτοιμος και δεν θα κινδυνεύει με νέα υποτροπή. Έτσι, οι κινήσεις με τον χειρισμό του τραυματισμού του Σο είναι πολύ προσεκτικές, για αυτό και αργεί η επάνοδός του. Ο αμυντικός μέσος αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και χρόνο συμμετοχής θα πάρει μάλλον από Οκτώβρη, αφού είναι δεδομένο πως από πλευράς φυσικής κατάστασης έχει μείνει αρκετά πίσω.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x