Stoiximan Super League

Εκτός και... ο Ντελ Πιέρο!

Τους Τάτο, Βλαχοδήμο και Ζαραδούκα επέλεξε να «κόψει» ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Ντιόγκο και ο Ντιακιτέ ο οποίος αποτέλεσε και την τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού! «Απλώς μια βολιδοσκόπηση», η θέση των «ερυθρολεύκων» για την προσπάθεια απόκτησης του Ντελ Πιέρο!

Τους Τάτο, Βλαχοδήμο και Ζαραδούκα επέλεξε να «κόψει» ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Ντιόγκο και ο Φέισα, παρά το γεγονός ότι έχουν μείνει εκτός αποστολής στα δύο παιχνίδια της ομάδας για το ελληνικό πρωτάθλημα και ο Ντρίσα Ντιακιτέ ο οποίος θα αποτελέσει και την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Το όνομα του Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα, καθώς είναι τραυματίας και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει με την νέα χρονιά. Πάντως σε περίπτωση πρόκρισης των ερυθρολεύκων στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή συνέχειας στο Europa League o διεθνής αμυντικός θα μπορέσει να προστεθεί στη λίστα ως μια από τις αλλαγές που έχει το δικαίωμα να κάνει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η λίστα Α:

1. ΚΑΡΟΛ ΡΟΙ ΕΡΙΚ
42. ΜΕΓΚΙΕΡΙ ΜΠΑΛΑΖ ΑΤΙΛΑ

20. ΧΟΛΕΒΑΣ ΧΟΣΕ ΛΟΙΝΤ
15. ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΦΙΚΑ ΠΑΜΠΛΟ ΑΝΤΡΕΣ
23. ΣΙΟΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
35. ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
24. ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

3. ΜΟΔΕΣΤΟ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΖΟΖΕΦ
22. ΝΤΙΑΚΙΤΕ ΝΤΡΙΣΑ
8. ΦΕΙΣΑ ΛΙΟΥΜΠΟΜΙΡ
18. ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
27. ΓΚΡΕΚΟ ΛΕΑΝΤΡΟ
7. ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΑΡΙΕΛ ΜΙΓΚΕΛ
2. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
19. ΦΟΥΣΤΕΡ ΤΟΡΙΧΟΣ ΝΤΑΒΙΝΤ
93. ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΤΖΑΜΑΛ
5. ΜΑΣΑΔΟ ΡΙΜΠΕΙΡΟ ΝΤΕ ΖΕΣΟΥΣ ΠΑΟΥΛΟ ΡΙΚΑΡΝΤΟ

87. ΣΑΝΤΟ ΝΤΙΟΓΚΟ ΛΟΥΙΣ
9. ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΜΑΡΚΟ
11. ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
10. ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΡΑΦΙΚ ΖΟΧΕΙΡ

Στην λίστα Β για το UEFA CHAMPIONS LEAGUE δηλώθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

25. ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
45. ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
40. ΒΛΑΧΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

«Απλώς μια βολιδοσκόπηση»
«Υπήρξαν κάποιες κουβέντες, περισσότερο στο πλαίσιο της βοδισκόπησης. Κακώς πήρε τέτοια έκταση το θέμα όλη την ημέρα»...

Αυτή είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το θέμα της απόκτησης του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο που απασχόλησε τα ΜΜΕ την Δευτέρα.

Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι η απόκτηση του Ντιακιτέ ήταν και η τελευταία για την μεταγραφική περίοδο, και αυτή που ολοκληρώνει το ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν.

Ο Ντιακιτέ διάλεξε το νούμερο 22. Από αύριο θα αρχίσει προπονήσεις, με ειδικό πρόγραμμα το οποίο θα έχει στόχο να φτάσει το επιθυμητό επίπεδο το συντομότερο δυνατό...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x