Stoiximan Super League

Μπέλιτς: «Ήταν μία σπουδαία νίκη»

Ικανοποιημένος τόσο από το 1-0 επί του ΠΑΟΚ, όσο και από την απόδοσή του και την ευκαιρία που του έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκολα Μπέλιτς. Ο εξτρέμ του Ατρομήτου χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε με δύο νίκες το πρωτάθλημα, ενώ όσον αφορά τον ίδιο θεωρεί ότι άξιζε αυτή την ευκαιρία.

Ικανοποιημένος τόσο από το 1-0 επί του ΠΑΟΚ, όσο και από την απόδοσή του και την ευκαιρία που του έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκολα Μπέλιτς.

Ο εξτρέμ του Ατρομήτου χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε με δύο νίκες το πρωτάθλημα, ενώ όσον αφορά τον ίδιο θεωρεί ότι άξιζε αυτή την ευκαιρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπέλιτς:

«Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να ξεκινήσουμε με δύο νίκες, κάτι που πετυχαίνει πρώτη φορά ο Ατρόμητος. Ήταν μια σπουδαία νίκη και δείξαμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Έχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι ξέρουμε και μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Βήμα, βήμα θα συνεχίσουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τον ίδιο και το γεγονός ότι τον εμπιστεύτηκε ο Μπάγεβιτς, σχολίασε:

«Δουλεύω σκληρά και πήρα την ευκαιρία από τον προπονητή μου, έπειτα από μία δύσκολη σεζόν πέρυσι. Απέδειξα ότι άξιζα κάτι παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x