Stoiximan Super League

Έλειπαν μόνο οι διεθνείς

Χωρίς τους πέντε διεθνείς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα, με την οποία ουσιαστικά άρχισε σε πιο εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν είχε στη διάθεσή του τους Κατίδη, Μπουγαΐδη (Ελπίδων), Παπαδημητρίου, Γροντή και Φούντα (Νέων), που αναμένεται την Τετάρτη να επιστρέψουν στις επάλξεις, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Χωρίς τους πέντε διεθνείς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα, με την οποία ουσιαστικά άρχισε σε πιο εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν είχε στη διάθεσή του τους Κατίδη, Μπουγαΐδη (Ελπίδων), Παπαδημητρίου, Γροντή και Φούντα (Νέων), που αναμένεται την Τετάρτη να επιστρέψουν στις επάλξεις, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Τρίτης ορίστηκε και πάλι για τις 9:00, ενώ στις 18:30 θα διεξαχθεί φιλικό με την ομάδα Νέων. Την Τετάρτη στις 16:30, δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη προπόνηση, θα γίνει η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x