Stoiximan Super League

Θέλουν να ξέρουν… κι άλλα

Περαιτέρω στοιχεία που αφορούν στο πως υπολογίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ότι θα «τρέξει» μέχρι το τέλος της σεζόν η ομάδα, ζήτησαν οι Βιντιάδης και Χάρις. Περίπου 13 εκατ. ευρώ χρειάζεται η «Ένωση» για φέτος και σύμφωνα με τη «SportDay», κάπου εκεί τα είχε υπολογίσει και το επενδυτικό δίδυμο. Είδαν το χρώμα του χρήματος οι «κιτρινόμαυροι».

Περαιτέρω στοιχεία που αφορούν στο πως υπολογίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ότι θα «τρέξει» μέχρι το τέλος της σεζόν η ομάδα, ζήτησαν οι Βιντιάδης και Χάρις.

Περίπου 13 εκατ. ευρώ χρειάζεται η «Ένωση» για φέτος και σύμφωνα με τη «SportDay», κάπου εκεί τα είχε υπολογίσει και το επενδυτικό δίδυμο.

Είδαν το χρώμα του χρήματος οι «κιτρινόμαυροι».

Ελέγχουν για να… έχουν

Οι Βιντιάδης και Χάρις θέλουν να ξέρουν τα πάντα -και όχι άδικα- προτού εμπλακούν στα διοικητικά της ΑΕΚ. Έτσι, ζήτησαν να μάθουν για τα χρέη προς τους πρώην ποδοσφαιριστές και τους διακανονισμούς που έχουν κάνει, ενώ τελευταίο αίτημα ήταν να μάθουν το… λογαριασμό της «Ένωσης» μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Σημαντικό ρόλο για το επενδυτικό δίδυμο θα παίξει το μηνιαίο κόστος της ΠΑΕ, η οποία (αφού δεν έχει γίνει καμία συμφωνία με την πολιτεία για επιμήκυνση των δόσεων) καλείται να πληρώσει 900.000 ευρώ στο Δημόσιο το μήνα, συν άλλες 300.000 για οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές.

Επίσης, το επενδυτικό δίδυμο ζήτησε μία πρόβλεψη ρευστότητας της ΠΑΕ μέχρι το τέλος της σεζόν, με το… λογαριασμό να δείχνει πως θα χρειαστούν κοντά στα 13 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την «SportDay» το νούμερο αυτό δεν απέχει πολύ, από εκείνο που είχαν υπολογίσει ήδη οι Βιντιάδης και Χάρις, ωστόσο το «στοίχημα» για την «Ένωση» είναι, εάν αυτό θα τους αποθαρρύνει ή όχι.

Κινήθηκε και… χρήμα

Το χρώμα του χρήματος είδαν ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι της ΠΑΕ. Η διοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει -έστω ένα μικρό ποσό- δημιουργώντας κίνηση στους λογαριασμούς των ενδιαφερόμενων που κάνουν για μήνες υπομονή. Ωστόσο, τα λεφτά δεν… έφταναν για όλους, καθώς οι άνθρωποι της «Ένωσης» προτίμησαν να καταβάλουν ένα ποσό στους νεαρούς και χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως τα ποσά δεν πλησίασαν καν τον… τετραψήφιο αριθμό.

Δεν κάνει πίσω ο Γκέντσογλου

Καφές και Γκέντσογλου ήταν οι τελευταίοι παίκτες, μετά τον Βάργκας, που κατέθεσαν προσφυγή, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους. Με τον πρώτο είχε επικοινωνήσει προ ημερών ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος του εξήγησε πως έχει η κατάσταση. Πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον πρώην αρχηγό που του οφείλονται περίπου 450.000 ευρώ.

Στα Σπάτα βρέθηκε χθες (11/9) ο μάνατζερ του Γκέντσογλου, ο οποίος έστειλε το… μήνυμα πως ο πελάτης του δεν προτίθεται να αποσύρει την προσφυγή. Βάσει της συμφωνίας που υπάρχει ο Έλληνας μέσος έπρεπε να πάρει τρεις δόσεις των 46.000 ευρώ, με τους «κιτρινόμαυρους» να σκέφτονται να του προτείνουν νέο διακανονισμό με πολύ μικρή προκαταβολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x