Stoiximan Super League

Έμπρακτη στήριξη

Τα άσχημα αποτελέσματα δεν κλονίζουν την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» πέραν της στήριξης που παρείχε τηλεφωνικά στον Πορτογάλο προπονητή μετά την ήττα από τον Πανθρακικό πιθανώς να μεταβεί σήμερα στην Παιανία για να του μιλήσει και να στείλει μήνυμα στους παίκτες. Αλλαγές στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Τα άσχημα αποτελέσματα δεν κλονίζουν την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» πέραν της στήριξης που παρείχε τηλεφωνικά στον Πορτογάλο προπονητή μετά την ήττα από τον Πανθρακικό πιθανώς να μεταβεί σήμερα στην Παιανία για να του μιλήσει και να στείλει μήνυμα στους παίκτες. Στόχος του είναι να διαβεβαιώσει την ομάδα ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της και να δώσει σύνθημα αντεπίθεσης αρχής γενομένης από το προσεχές ματς.

Αλλαγές στο ΔΣ

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αλαφούζος προχωρά σε αλλαγές στο ΔΣ, που θα επικυρωθούν στη συνεδρίαση που θα γίνει τελικά όχι αύριο, αλλά την Παρασκευή. Αμφίβολο είναι αν θα παραμείνει στην προεδρία ο Δημήτρης Γόντικας, καθώς φήμες τον θέλουν προβληματισμένο από την οικονομική κατάσταση. Θέση αντιπροέδρου θα πάρει ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει ο Κώστας Ελευθεράκης. Αντίθετα, δεν επιβεβαιώνεται ότι θα αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου και εκπροσώπου της ΠΑΕ σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα στελεχώσει την ΠΑΕ από άτομα δικής του εμπιστοσύνης, ενώ θα προχωρήσει σε μείωση των λειτουργικών εξόδων της ομάδας και σε αναζήτηση χρημάτων από επιχειρηματίες, καθώς διαφορετικά η ομάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας τους επόμενους μήνες.

«Θα έρθει το γκολ…»

Ψύχραιμος και καθησυχαστικός εμφανίζεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλυσε διεξοδικά με τους συνεργάτες του όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό, αν και στη χθεσινή προπόνηση δεν είπε το παραμικρό στους παίκτες του. Ο 66χρονος τεχνικός φαίνεται να θεωρεί το πρόβλημα στο γκολ παροδικό και να είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δημιουργεί ευκαιρίες.

Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία (22:05) για την πρεμιέρα του Europa League. Ο Περικλής Παπαπαναγής που παρακολούθησε την προσεχή αντίπαλο στο 5-1 επί της Αλουμίνι έχει παραδώσει την έκθεση στον Φερέιρα. Ο τελευταίος ετοιμάζει αλλαγές στο προσεχές ματς, με την επιστροφή των Μπουμσόνγκ και Κατσουράνη στο βασικό σχήμα, ενώ πιθανότατα θα παίξει από την αρχή και ο Βελάσκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x