Stoiximan Super League

Τα είπε με Φερέιρα ο Αλαφούζος

Έμπρακτα αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» πέρασε το πρωί από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πορτογάλο προπονητή. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης στον 66χρονο προπονητή παραμένει ακλόνητη. Ο ιδιοκτήτης του «ΣΚΑΪ» δεν μίλησε στους παίκτες, πράγμα που έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Έμπρακτα αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» πέρασε το πρωί από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πορτογάλο προπονητή. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης στον 66χρονο προπονητή παραμένει ακλόνητη.

Ο ιδιοκτήτης του «ΣΚΑΪ» δεν μίλησε στους παίκτες, πράγμα που έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δίχως ακόμη να έχει διαρρεύσει το περιεχόμενο της ομιλίας του. Στη χθεσινή προπόνηση, μια μέρα μετά την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τήρησε σιγή ιχθύος.

Αλλαγές στο ΔΣ

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αλαφούζος προχωρά σε αλλαγές στο ΔΣ, που θα επικυρωθούν στη συνεδρίαση που θα γίνει τελικά όχι αύριο, αλλά την Παρασκευή. Αμφίβολο είναι αν θα παραμείνει στην προεδρία ο Δημήτρης Γόντικας, καθώς φήμες τον θέλουν προβληματισμένο από την οικονομική κατάσταση. Θέση αντιπροέδρου θα πάρει ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει ο Κώστας Ελευθεράκης. Αντίθετα, δεν επιβεβαιώνεται ότι θα αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου και εκπροσώπου της ΠΑΕ σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα στελεχώσει την ΠΑΕ από άτομα δικής του εμπιστοσύνης, ενώ θα προχωρήσει σε μείωση των λειτουργικών εξόδων της ομάδας και σε αναζήτηση χρημάτων από επιχειρηματίες, καθώς διαφορετικά η ομάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x