Stoiximan Super League

Δομάζος: «Ας κάνουμε λίγη υπομονή»

Να μην βιάζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού να κρίνει την ομάδα του μια και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, υποστήριξε ο Μίμης Δομάζος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν μπορούμε να ρίξουμε τα βάρη στον προπονητή», συμπλήρωσε ο παλιός άσος του τριφυλλιού, που ζήτησε υπομονή από τον κόσμο της ομάδας.

Να μην βιάζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού να κρίνει την ομάδα του μια και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, υποστήριξε ο Μίμης Δομάζος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν μπορούμε να ρίξουμε τα βάρη στον προπονητή», συμπλήρωσε ο παλιός άσος του τριφυλλιού, που ζήτησε υπομονή από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίμης Δομάζος στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

-Πως σας φαίνεται η αρχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα;
«Είναι αρχή ακόμα, ομάδα είναι, ας κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε. Εντάξει, μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται εφτά βαθμούς πίσω, αλλά μόνο τρία παιχνίδια έχουν γίνει. Νομίζω πως και οι άλλες ομάδες θα χάσουν βαθμούς».

-Ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα; Οι ευκαιρίες που δεν μπαίνουν γκολ ή κάτι άλλο;
«Ναι, αυτό είναι το κυριότερο. Τα γκολ που χάνονται».

-Ο προπονητής μίλησε με τους παίκτες και αγχώνεται για το τι φταίει; Θεωρείτε πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα;
«Δεν μπορούμε να ρίξουμε τα βάρη στον προπονητή. Έχω μιλήσει πολλές φορές και με καλά λόγια για τον Φερέιρα. Αυτός, κάνει υπομονή. Το θέμα είναι μέχρι πότε θα κάνει υπομονή και ο κόσμος όμως. Ο λαός του Παναθηναϊκού θέλει νίκες και την ομάδα πρώτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x