Stoiximan Super League

Αντωνιάδης: «Μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση»

Την αυτοσυγκέντρωση των επιθετικών που δεν βάζουν την μπάλα στα δίχτυα παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δημιουργεί ευκαιρίες, θεωρεί ο Αντώνης Αντωνιάδης ως το κυριότερο πρόβλημα του «τριφυλλιού». «Υπάρχουν δύο στράικερ παλαιάς και ένας νέας κοπής. Δεν γίνεται σωστή διαχείριση κατά την άποψη μου», είπε μεταξύ άλλων ο «ψηλός» στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα υπάρξει βελτίωση αλλά όχι θεαματική», συμπλήρωσε ο παλιός άσος των «πράσινων».

Την αυτοσυγκέντρωση των επιθετικών που δεν βάζουν την μπάλα στα δίχτυα παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δημιουργεί ευκαιρίες, θεωρεί ο Αντώνης Αντωνιάδης ως το κυριότερο πρόβλημα του «τριφυλλιού».

«Υπάρχουν δύο στράικερ παλαιάς και ένας νέας κοπής. Δεν γίνεται σωστή διαχείριση κατά την άποψη μου», είπε μεταξύ άλλων ο «ψηλός» στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα υπάρξει βελτίωση αλλά όχι θεαματική», συμπλήρωσε ο παλιός άσος των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.

«Υπάρχει πρόβλημα στο γκολ. Υπάρχουν δύο σέντερ φορ παλαιάς και ένας νέας κοπής και θέλει λίγο καλύτερη διαχείριση κατά την εκτίμησή μου. Παρά ταύτα, η ομάδα κάνει πολλές ευκαιρίες και δεν υπάρχει η κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση για να μπει το γκολ.

- Δεν ανησυχείτε;

«Κοιτάξτε, βελτίωση θα υπάρξει, αλλά το θεωρώ δύσκολο να είναι θεαματική. Ξεκινήσαμε με μείον 2, κερδίσαμε εκτός και μετά είχαμε δύο ατυχή αποτελέσματα. Είναι τρίτο ματς όμως, δεν πρέπει να είμαστε κάθετοι. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Πρέπει να περιμένουμε. Μπορούμε να έχουμε μια άποψη, αλλά πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Δεν υπάρχει μόνο αγωνιστικό πρόβλημα αλλά και οικονομικό. Κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x