Stoiximan Super League

Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την έκβαση της πιθανής επένδυσης των Βιντιάδη και Χάρις στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Παρόλα αυτά, στην Ένωση θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και ετοιμάζουν το plan B για να δουν πόσα χρήματα χρειάζεται για να βγει ο σύλλογος μέχρι να απαντήσουν οι επενδυτές. Μόνο για τα απολύτως απαραίτητα στον «Δικέφαλο» απαιτούνται περίπου 500.000 ευρώ.

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την έκβαση της πιθανής επένδυσης των Βιντιάδη και Χάρις στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Παρόλα αυτά, στην Ένωση θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και ετοιμάζουν το plan B για να δουν πόσα χρήματα χρειάζεται για να βγει ο σύλλογος μέχρι να απαντήσουν οι επενδυτές. Μόνο για τα απολύτως απαραίτητα στον «Δικέφαλο» απαιτούνται περίπου 500.000 ευρώ.

Από αυτά οι 200.000 ευρώ αντιστοιχούν σε ΙΚΑ, Εφορία και οι 300.000 ευρώ, αν βρεθούν, προορίζονται για τους νυν παίκτες που οι περισσότεροι είναι απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν.

Δεν τελειώνουν, όμως, εδώ οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ και μέχρι το τέλος του μήνα χρειάζονται περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Η ΠΑΕ κάνει ό,τι μπορεί να ξεπληρώσει τη ληξιπρόθεσμη δόση του άρθρου 44, αλλά την 1η Οκτωβρίου διπλώνει και η επόμενη (επίσης 1,25 εκατ. ευρώ) δόση. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες να πληρωθεί και η Εφορία για τα εκτός άρθρου 44 χρέη της ΠΑΕ.

Ανεξάρτητα από την πορεία των συζητήσεων με τους Βιντιάδη και Χάρις, στην ΑΕΚ οφείλουν να είναι έτοιμοι και να μη χάνουν χρόνο για πιθανές εκπλήξεις. Αν κι εφόσον προχωρήσει το ενδιαφέρον των επενδυτών για την Ένωση, ένα από τα θέματα που θα πρέπει να αποσαφηνιστούν άμεσα είναι το προπονητικό.

Μέχρι στιγμής η ΠΑΕ δεν έχει δώσει ούτε ευρώ στην ιδιοκτήτρια Μεσογαία Α.Ε., μολονότι η σύμβαση προβλέπει ενοίκιο σχεδόν 600.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x