Stoiximan Super League

Τα είπαν Νοτιάς και Βιντιάδης

Δίωρη συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημήτρης Βιντιάδης με τον Νίκο Νοτιά. Ο Χιώτης εφοπλιστής έδειξε να αντιμετωπίζει πολύ θετικά το ενδιαφέρον των υποψηφίων επενδυτών, δίχως ωστόσο να δεσμευτεί για οικονομική στήριξη του εγχειρήματος. Πιθανό ραντεβού Νοτιά και με Χάρις στο Λονδίνο.

Δίωρη συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημήτρης Βιντιάδης με τον Νίκο Νοτιά.

Ο Χιώτης εφοπλιστής έδειξε να αντιμετωπίζει πολύ θετικά το ενδιαφέρον των υποψηφίων επενδυτών, δίχως ωστόσο να δεσμευτεί για οικονομική στήριξη του εγχειρήματος.

Στη συζήτησή τους τέθηκε επί τάπητος και το θέμα του προπονητικού κέντρου που ανήκει στον Νίκο Νοτιά και αποτελεί το λόγο που δεν επιθυμεί να απεμπλακεί εντελώς από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Άλλωστε, από την εποχή που έχει εκχωρήσει τις εγκαταστάσεις των Σπάτων στην «Ένωση», δεν έχει εισπράξει χρήματα που προβλέπονταν για τη χρήση του.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την κατάσταση της ομάδας και τη δυσχερή οικονομική της θέση, ενώ ο Νίκος Νοτιάς είναι πολύ πιθανό να μεταβεί στο Λονδίνο για να συναντηθεί από κοντά και με τον Κιθ Χάρις.

Οι δύο ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες έχουν εκφράσει την πρόθεση να μπουν στην ΠΑΕ, αλλά αναζητούν συμπαίκτες για να τους ενισχύσουν με κεφάλαια και να υπάρχει χρηματοδότηση της ομάδας. Ο Δημήτρης Βιντιάδης θα ενημερώσει τον Κιθ Χάρις στο Λονδίνο, όπου επιστρέφει τις επόμενες ώρες, για τις επαφές του με τον Νίκο Νοτιά και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφασή τους για το αν θα επενδύσουν στην ομάδα.

Ο Κιθ Χάρις χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις του στον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο για να βρει κεφάλαια, ενώ ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει επικεντρωθεί περισσότερο σε επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες. Η αρχή έγινε με τον Νίκο Νοτιά, αλλά δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν συζητήσεις και με πρώην μετόχους, όπως ο Πόλυς Χατζηϊωάννου και ο Πέτρος Παππάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x